U zgradi “PKS Lateksa“ koja je danas izgorela bilo 12 buradi sa nepoznatim sadržajem

11
2657

ČAČAK – U zgradi nekadašnje fabrike “PKS Lateks“, u kojoj je danas izbio požar, na gornjem spratu, nalazilo se osam punih metalnih buradi od 220 litara i četiri plastična bureta od 170 litara sa nepoznatim sadržajem, saznaje nezvanično Morava info.

Ipak, kako kažu u vatrogasnoj jedinici Sektora za vanredne situacije u Čačku, nije bilo opasnosti od ozbiljnijeg akcidenta.

Požar je izbio tokom radova na rušenju starih objekata u krugu fabrike, gde će novi vlasnik prostora, čačanski biznismen Milenko Kostić, graditi nove poslovne kapacitete.

Angažovani izvođač radova radove na rušenju objekata i uređenju zemljišta započeo je pre nekoliko nedelja.

Zgradu nekadašnjeg giganta hemijske industrije iz Čačka “PKS Lateks“ požar je zahvatio danas oko 13:45. Na svu sreću, brzom intervencijom vatrogasaca, vatrena stihija ubrzo je lokalizovana, a potpom i potpuno ugašena.

Izvor: Morava info

Prethodni članakČačanski bend nastupa na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju (VIDEO)
Sledeći članakDrobnjak: Novac u Švajcarskoj nije moj nego mog rođaka

11 KOMENTARA

  1. Zgrada od 300 m2 gotovo sva izgorela a oni kazu brzo lokalizovali pozar. Za rusenje ovih objekat mora da postoji elaborat i da ga izvode strucna lica sa licencom. Radi se o objektu od posebne bezbednosne ugrozenosti.Da li je izlazila inspekcija, koji organ u Cacku je odobrio rusenje itd. Pominju se i burad sa nepoznatim supstancama sto jos vise komplikuje ekolosku situacinu u gradu.

  2. Eh kakva je to firma bila. Kao i stotine drugih. Ali dođoše proklete 2000 i sa njima bande, sve ode u p..m. Ko je do tada radio pa izgubio posao sve zna. A ova boranija što bleji, tek tako, veze nema o životu.

  3. Ko ce iz sektora za vanredne situacije i policiju na robiju jer nisu svoj posao radili? Niste smeli ah bojite se vlasnika koji je simpatizer snsa?!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here