Unutrašnja kontrola u čačanskoj policiji zbog trostrukog ubistva u Atenici

5
2325

ČAČAK – Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole iz Beograda borave u Policijskoj upravi u Čačku, povodom slučaja trostrukog ubistva koje se u noći između petka i subote dogodilo u Atenici.

Kako Morava info saznaje, službenici ovog sektora ispituju sve vezano za okolnosti stravičnog događaja koji je uznemirio javnost u gradu na Moravi, uključujući i postupanje policije u slučajevima kada je osumnjičeni Ilija Glišović prijavljivan za porodično nasilje.

Prema našim saznanjima, osumnjičeni za teško ubistvo nekoliko puta bio je privođen i hapšen zbog napada na članove uže porodice, kao i zbog posedovanja narkotika. Zbog svog psihičkog stanja boravio je i specijalizovanim psihijatrijskim ustanovama.

Izvor: Morava info

Prethodni članakU ponedeljak dva izvođenja predstave “Kapetanica Džun Piplfoks“
Sledeći članakRasim Ljajić teško povređen u udesu, poginuo njegov blizak saradnik Branko Gogić

5 KOMENTARA

  1. Ljudi dragi tu policija ništa ne može da uradi sem da ih pohapsi. I šta? To je već uzelo maha. Deca se vaspitavaju , kontrolišu sve do punoletstva. Veliki su izazovi. Na svakom koraku. Zato roditelji treba da budu uvek mobilni.

  2. Oni odlicno znaju da se kod pruge izmedju Kolubarake ulice i Zeleznicke kolonije okupljaju dileri i prodaju narkotici i nista ne preduzimaju da zastite mlade od tog zla.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here