Užas u Milanovcu: Otac osumnjičen da je obljubio trinaestogodišnju ćerku

2
1983

GORNJI MILANOVAC – Zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba deteta je uhapšen 38-godišnji muškarac iz Gornjeg Milanovca.

Njemu se na teret stavlja da je obljubio svoju 13-ogodišnju ćerkicu sa kojom živi, a zlostavljanje deteta prijavili su iz osnovne škole koju devojčica pohađa.

Dete se najpre požalilo razrednom starešini da je otac dodiruje i pipka. Razredni je odmah uključio pedagoga koji je odmah nakon razgovora s detetom pozvao policiju. Devojčica je jednom prilikom od oca, navodno tražila da stavi pirsing, i pokazala mu deo tela gde bi želela da se on nalazi. Potom je otac devojčice tražio od nje da se skine, a potom je dodirivao po telu – kaže izvor iz policije, prenosi Kurir.

Osumnjičenom za zlostavljanje deteta određen je pritvor, a na teret mu se stavlja krivično delo obljuba detata za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 15 godina.

Prema nezvaničnoj statistici ovo je četvrto hapšenje pedofila u Gornjem Milanovcu za protekle dve godine.

Pretposlednji uhapšeni Milanovčanin star 58 godina je izvršio samoubistvo dok je s nanogicom čekao da bude smešten u zatvorsku ćeliju zbog obljube devojčice stare 13 godina.

Izvor: Blic

Prethodni članakIN MEMORIAM: Milan Kandić, predsednik Izvršnog veća Čačka u dva mandata
Sledeći članakU subotu jubilarna 20. “Rakijada“ u Pranjanima

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here