Večeras biciklistička tura obilaska murala i bioskop na otvorenom

0
508

ČAČAK – U okviru “Nedelje mladih“ koju organizuje Kancelarija za mlade, danas, 10. avgusta, realizuju se dve aktivnosti, namenjene kako mladima, tako i svim ostalim sugrađanima.

Od 18 časova na Gradskom trgu startuje Biciklističko-umetnička tura pod nazivom “Okreni pedalu – kreni ka muralu“. U saradnji sa mladim organizatorima DUK festivala, Kancelarija za mlade organizuje obilazak murala po kojima je grad Čačak prepoznatljiv. Okupljanje učesnika je na Gradskom trgu, kod Kancelarije za mlade, odakle će se biciklama krenuti u obilazak.

Ukoliko zainteresovani za ovaj događaj nemaju svoj bicikl, prijatelj događaja JKP “Parking servis“ obezbeđuje besplatnu uslugu „RENT-A-BIKE“ u periodu trajanja događaja. Iznajmljivanje se može izvršiti na stajalištu JKP “Parking servis“ kod taksi stanice – navode iz Kancelarije za mlade.

Organizatori pozivaju sugrađane da se pridruže ovom događaju koji ima za cilj promociju korišćenja ekoloških prevoznih sredstava, zdravih stilova života i urbane umetnosti.

U večernjim časovima od 20.30 časova u Disovom amfiteatru kod skejt parka planirana je bioskopska projekcija na otvorenom. Film koji će večeras biti na repertoaru je “Mamma mia!“ koji su sugrađani izabrali glasanjem na instagram profilu Kancelarije za mlade.

Bioskop na otvorenom organizuje Kancelarija za mlade u saradnji sa partnerima koji su obezbedili savremenu opremu za pravi filmski doživljaj.

Mladi vas pozivaju da večeras ponesete dobro raspoloženje, povedete svoje drage osobe i zajedno uživate pod zvezdanim nebom u ovom filmskom ostvarenju koje mami osmehe na lice – navode organizatori.

Izvor: Morava info

Prethodni članak“Majstori će uskoro imati plate kao zaposleni u IT sektoru“
Sledeći članakPop-rok hitovi u verziji čačanskog sastava “Trio+“ večeras u Atrijumu Kulturnog centra

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here