Vučić najavio dodatnih 3.000 dinara za sve koji su vakcinisani

12
920
Foto: Dimitrije Goll/Predsedništvo Srbije

Doneli smo odluku da damo dodatnu finasijsku pomoć onima koji su se vakcinisali, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je naveo da će ta pomoć iznositi 3.000 dinara.

Kako ističe, svi stariji od 16 godina, koji će se vakcinisati jednom ili sa dve doze do 31. maja, dobiće dodatnih 3.000 dinara.

Pošto ne možemo da donosimo negativne diskriminacione mere za one koji neće da prime vakcinu, razmišljali smo kako da nagradimo one koji su se vakcinisali – rekao je on.

Cilj je, kako je rekao, da se nagrade oni koji su pokazali odgovornost, kao i da se ostali pozovu na vakcinaciju.

Ta dodatna pomoć se, bez obzira na najavljenih 50 evra, odnosi i na sve penzionere koji su se vakcinisali ili će to učiniti do kraja maja rekao je Vučić.

Izvor: Agencije

Prethodni članakU Srbiji do sada dato 3.620.000 vakcina, makar jednom dozom imunizovano 2.050.000 građana
Sledeći članakRok za prijavu vakcinisanih građana za pomoć države 15. jun

12 KOMENTARA

  1. Dal da kupim nov auto kad sastavim 3000 din pa 30 evra sad i sačekam onih 30 evrića u novembru… Ja sam bogat čovek!

  2. Ovaj 577 deli naše pare kao da su tuđe ili samo obećava. Još nije podelio ni obećane vitamine penzionerima a već im dodaje novčana sredstva. Gde ćemo sve te novce skloniti. Oprosti mu Bože, ne zna šta radi.

    • Meni nije tako uriniran obraz kao tvoj pa da pristanem na ucenu tvog vodje.To sto si ti „Bravo “ naucio da prodajes zadnji deo tvog tela za sendvic i 1000 din ja nisam.

      • Ti imaš mnogo veći problem od uriniranog obraza. Ceo razvijeni deo sveta se bori da dođje vakcina i da se vakcinise, a ti eto znaš svetsku zaveru pa nećeš, mada nisi bas siguran zašto. Ja ti predlažem da se ipak vakcinises, uzmeš tih 3 hiljade dinara i onda kupis onih par vijagri sto se reklamiraju na banderama a sto povremeno kupis ispod ruke

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here