“Wild West OCR“ u Ovčarsko-kablarskoj klisuri proglašena za najbolju trku u prošloj godini

0
355

ČAČAK – Prema istraživanju sajta Trcanje.rs, trka sa preprekama “Wild West OCR“ u Ovčarsko-kablarskoj klisuri proglašena je za najbolju trku u ovoj kategoriji.

Našu trku u Ovčar Banji, učesnici su proglasili najboljom u konkurenciji od 21 trke. Jedinostvenost i lepota prirode, orginalnost i bezbednost prepreka, vredne nagrade, posvećenost potrebama trkača i posetilaca su vrednosti koje karakterišu našu trku – naglašava Wild West tim.

“Wild West OCR“ trka je prvi put organizovana u septembru 2020. godine, a 2023. je zakazana za 3. jun kada se očekuje oko 2.000 takmičara i posetilaca.

Ništa ne bi bilo moguće bez entuzijastičnog tima koji čini pet mladih osoba iz Čačka i Gornjeg Milanovca, kao i ogromne podrške volontera, prijatelja, partnera trke kompanije “Stage Pro“ i finansijske podrške Grada Čačka, Turističke organizacije Čačak i Sportskog centra “Mladost“, kao i svih javnih preduzeća koja nam izlaze u susret tokom dogadjaja – dodaju organizatori.

Prijave za ovogodišnju trku i dalje traju, a titula najbolje trke dokazuje da je ovo događaj koji se ne propušta. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na OVOM LINKU.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDanas je Veliki petak, dan kada se farbaju uskršnja jaja
Sledeći članakIstorija čačanske košarke: Vruća gostovanja u Peći na Kosovu

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here