Za jedan dan čak pet smrtnih ishoda na kovid odeljenju čačanske bolnice

6
1584

ČAČAK – Na kovid odeljenju čačanske bolnice tokom protekla 24 sata preminulo je pet pacijenata. Borbu sa koronom izgubili su žena iz Čačka (89), dva muškarca iz Ivanjice (62 i 86) i žena i muškarac iz Lučana (89 i 99).

Od sredine jula do danas, preminula su 352 pacijenta iz Moravičkog okruga – 241 iz Čačka, 61 iz Ivanjice, 45 iz Lučana i tri iz Gornjeg Milanovca.

U kovid jedinicama trenutno je hospitalizovan 31 pacijenta, osam manje nego juče.

U protekla 24 sata primljen je jedan pacijent sa simptomima koji ukazuju na moguću infekciju koronavirusom, a četvoro ih je otpušteno na kućno lečenje.

U respiratornom centru leče se dva bolesnika, nema priključenih na respirator.

Hospitalizovana je i jedna kovid pozitivna porodilja na odeljenju ginekologije.

U prijemno-trijažnoj ambulanti čačanske bolnice juče je evidentiran 21 pregled, od čega 12 prvih.

Dan pre toga bilo je 18 prvih i 12 kontrolnih pregleda.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPočela gradnja zgrade za socijalno stanovanje u Obrežu, biće zbrinuto 12 porodica
Sledeći članakMladi fudbaleri Gaučosa osvojili međunarodni turnir u Herceg Novom

6 KOMENTARA

  1. Korona je tu.Ne znam o kakvim merama vise se prica kad se prave skupovi naprednjacko-nazadne stranke ,gde se kaze korona za nas kad su skupovi ne postoji!!!!!!!Verujem da nisu vodili kampanju za vakcinaciju tj da su vodili antivakcinalnu kampanju bolje bi prosli.Uskoro i oni ce proslost biti,da nije bilo ovog njihovog licemreja poslednje 2 godine oko korone mnogo bi manje bilo smrtnosti.

  2. Ne pitaj i ne pričaj gluposti. Čovek nije rekao da je korona prošla već da joj se polako nazire kraj. To je razlika. U ne lupajte više pokušavajući da omalovažite doktora Lukovića. Sramota bre.

    • Pa i jeste praktično prošla. Pogledaj koliko ima pregleda, koliko ljudi je primljeno na bolničko lečenje i koliko ih je na respiratorima. Ne vredi objašnjavati glupacima koji ni posle dve godine korone ne kapiraju kako se posmatra tok epidemije.

      • Glupaci su oni koji još veruju pobednicima protiv korone pre dve godine, Milunu i Miksu. Čime se vi doktorka bavite posle te njihove pobede?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here