Zdravstvena stanica u Ljubiću gotova do kraja godine, rešeni problemi sa podzemnim vodama i instalacijama

2
1656

ČAČAK – Zdravstvena stanica u Ljubiću trebalo bi da bude u funkciji do kraja godine, najavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

On je napomenuo da su se izvođači radova u proteklih nekoliko meseci suočavali sa nepredviđenim izavovima vezanim za podzemne vode i instalacije, zbog čega je gradnja bila usporena.

Izgradnja sada ide dobro i ubeđen sam da će do kraja godine objekat biti useljen sa kompletnom opremom i zdravstvenim osobljem. Biće to sjajna ustanova i veoma važna za žitelje Ljubića, ali i svih okolnih mesnih zajednica – istakao je Todorović.

Ovaj objekat gradi se na površini od 42,5 ari, a zgrada će se prostirati na nešto manje od 2.500 hiljade kvadratnih metara.

U okviru objekta predviđena je služba Hitne pomoći, koja će tada biti najbliža auto-putu “Miloš Veliki“. Nova zdravstvena ustanova imaće kompletnu lekarsku dijagnostiku, službu zdravstvene zaštite odraslog stanovništva, pedijatriju, odeljenje ginekologije, dijagnostičko-specijalističku službu i apoteku.

Takođe, predviđena je konferencijska sala za sastanke i edukaciju, kao i službene prostorije.

Izvor: Morava info

Prethodni članakOtvaranje izložbe “Nadežda Petrović – jedna slikarka, 15 fotografa, 30 umetničkih dela“
Sledeći članakDveri: Puna podrška drugom protestu “Čačak protiv nasilja“

2 KOMENTARA

  1. Ovo je sve super ali niko ne prica ko gradi tu stanicu? Koje su sve firme ukljucene u izgradnji stanice? Uma tu jos dosta pitanja oko ove stanice.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here