Živojin iz Brđana pre mesec dana završio sa poslom i od tada mu se gubi svaki trag

0
1083

ČAČAK – Mesec dana nema ni traga ni glasa od Živojina Strizovića iz Brđana, koji je poslednji put viđen u Preljini 14. februara, nakon što je završio sa poslom.

U potragu za njim uključeni su pripadnici policije iz Čačka i Gornjeg Milanovca, kao i Sektor za vanredne situacije.

Oko četiri sata je završio sa poslom u Preljini, kada je trebalo da stigne kući, međutim, nije se pojavio. Od tog trenutka prijavili smo nestanak, pretražen je teren na kopnu kao i reka Zapadna Morava, ali uzalud. Prema snimcima sa sigurnosnih kamera, videli smo da se isključio na petlji u Pakovraću – rekla je za RINU njegova sestra Sanja.

Ono što im je ulilo nadu jeste Živojinov automobil marke “reno megan“, koji je pronađen na parkingu kod jednog ugostiteljskog objekta u blizini brane u Parmencu.

Imali smo nekoliko dojava da je automobil viđen, ali su neke bile pogrešne. Svakako, zahvaljujemo svim ljudima na informacijama, jer nam sve znači. Njegov automobil pronađen je na parkingu u Parmencu i to nas je uputilo na pretragu tog terena – kaže sestra nestalog Živojina.

Porodica apeluje na sve ukoliko primete Živojina da odmah jave najbližoj stanici policije ili na broj telefona: 063/73-02-550.

Izvor: RINA

Prethodni članakU Čačku ponovo više od 20 novozaraženih
Sledeći članakNove preporuke za organizovanje ekskurzija, i dalje ne može da se putuje u inostranstvo

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here