U toku prijave za trku “Katići Challenge Race“

0
313

IVANJICA, KATIĆI – U subotu, 12. septembra, u selu Katići kod Ivanjice biće održana trka “Katići Challenge Race“. Start trke predviđen je za 11 časova, dok će podela startnih paketa biti istog dana u hotelu “Katići“ u periodu od 08:00 do 10:00 časova.

Svi učesnici mogu da odaberu da li će učestvovati u trci od 12 ili od 6 kilometara.

Startni paket sadrži: torbicu, majicu, startni broj, medalju, okrepu tokom trke, vaučer za hranu i piće nakon trke, kao i žurku uz goste iznenađenja. Najbrže trkače u muškoj i ženskoj kategoriji na obe trke očekuju vredne nagrade.

Prijave za trku traju do srede 9. septembra. Da bi učestvovali u trci, potrebno je popuniti formu na linku https://bit.ly/KaticCR i sačekati mejl sa dodatnim uputstvima.

Svim učesnicima obezbeđen je popust u iznosu od 50 procenata na noćenje, kao i sve dodatne usluge u hotelu Katići za dane: 11, 12. i 13. septembar.

Organizator trke je Savez za rekreaciju i fitnes Srbije, nacionalni granski savez podržan od strane Ministarstva omladine i sporta koji okuplja više od 400 klubova i udruženja posvećenih raznovrsnim oblicima rekreacije.

– Ovom trkom želimo da podstaknemo naše sugrađane na aktivan život i rekreaciju, uz poštovanje svih bezbenosnih mera usled pandemije virusom kovid-19, kao i da promovišemo lepote naše Srbije – navode organizatori.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMihajlović: Deonica auto-puta od Preljine do Požege gotova do kraja sledeće godine
Sledeći članakU proteklih sedam dana u Čačku nije zabeležen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here