Deda Mraz doneo pakete mališanima romske nacionalnosti iz naselja Sajmište

5
423

ČAČAK – Zaposleni u Sportskom centru “Mladost“ organizovali su dodelu novogodišnjih paketića za tridesetak mališana romske nacionalnosti iz Mesne zajednice Sajmište.

Mališanima je pakete podelio Deda Mraz, a njihovi osmesi i oduševljenje pokazali su koliko im je značio ovakav znak pažnje.

Uvek je lepo obradovati nekoga, a posebno decu. Njihovi osmesi i radost su potvrda da smo napravili pravi potez i trudićemo se i narednih godina da činimo naše sugradjane srećnijim i zadovoljnijim – rekao je nekadašnji olimpijac i biciklistički šampion Mićo Brković, koji je bio u delegaciji SC “Mladost“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakOd posledica infekcije koronavirusom preminuo mladi čačanski lekar Slobodan Blagojević
Sledeći članakRuska vakcina “sputnjik“ danas stiže u Srbiju

5 KOMENTARA

  1. Makar se neko setio ove dece pa neka je i politički marketing. Što se neko drugi nije setio. Na primer onaj tvoj advokat koji je bio najveći protivnik zgrade za Rome u Košutnjaku. Mogao im je on podeliti neki paketić, para mu ne fali. I reč Romi se piše velikim slovom, a ne malim.

  2. Koga vi farbate? Zloupotrebljavate decu u politicki marketing. Prvo sto grad Cacak iako je dobio od evropske unije 700000evra nije napravio stambenu zgradu za rome ?! Taj novac je bio namenjen za stanovanje za rome, gde je nestao novac i ko je ga uzo?! Drugo mladjani direktor sc mladost oce li da objasni kako grad pumpa pare u sc mladost a on opet u fk provo?

    • Licemeru jedan (mada sam siguran da ne znaš šta to znaci), jedan si od najzaslužnijih zajedno sa jod desetak debila kao ti zbog kojih zgrada nije izgradjena. Da je srece da ovi iz vlasti objasne onima koji su trebali da dobiju te stanove kakav ste cirkus tamo pravili, pa da ti se oni zahvale. Za tvoju informaciju donatoru je novac vraćen.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here