FK BIP: Odlični rezultati uprkos teškoj godini

3
559

ČAČAK – Rukovodstvo FK BIP osvrnulo se na prethodnu sportsku godinu, koja je, prema ocenama, bila više nego uspešna.

Predsednik kluba Nenad Stanković istakao je da su uslovi u kojima se radilo bili izuzetno teški, ali da rezultati i pored toga nisu izostali.

Ponosan sam na sve što smo uradili u uslovima koji su bili teški. Uspeli smo da ostanemo stabilni i priredimo još jednu godinu za pamćenje. Verujem da je FK BIP napravio najveći uspeh u svoje 42 godine postojanja. Osvojili smo prva mesta sa kadetskom i omladinskom selekcijom na kraju sezone 2019/20. Stvorili smo konkurentan tim da odgovorimo svim izazovima u jedinstvenoj ligi Zapadne Srbije, što i potvrđuje šesto mesto na kraju polusezone, održali 13. Memorijalni turnir “Jovan Gojković – Cune i Vladimir Toković – Toko“.

Stanković je posebno zadovoljan razvojem mladih igrača.

Koncept forsiranja mladih će se klubu tek isplatiti i nastavićemo da ulažemo u njih. Ja mislim, ali ne mogu da tvrdim, da će Tadić, Arsić, Đoković i ostali veću vrednost imati kada odigraju još jednu polusezonu. Napravili smo snažan sistem. Svako zna šta radi i preuzima odgovornost na svoj deo posla, a što je bitnije postavili smo temelj za naredno leto kada će se od Neška Milovanovića zahtevati i kontinuitet i korak više – plasman u kvalitetno takmičenje – jasan je Stanković.

Fudbalski klub BIP, treći put u dosadašnjoj karijeri vodi Neško Milovanović, jedan od retkih čačanskih trenera sa profi-licencom, koji je u osam utakmica osvojio 13 bodova.

Posebnu zahvalnost Stanković je uputio treneru Jovanu Lutkiću, koji je, kako je naveo, priskočio u pomoć klubu kada je bilo najteže.

Odlazimo na zasluženi odmor. Nakon toga odradićemo lekarske preglede, testiranja i početi sa treninzima, a 13. februara je planiran odlazak na Jadransko primorje gde će se održati desetodnevne pripreme, nakon kojih ćemo, nadam se, spremno dočekati početak prolećne polusezone – rekao je predsednik FK BIP Nenad Stanković.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNarodna stranka Čačak: Evo zbog čega je vazduh u gradu zagađen
Sledeći članakNa kovid odeljenju bolnice preminula dva pacijenta iz Čačka i jedan iz Lučana

3 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here