IN MEMORIAM: Zoran Ilić, direktor OŠ “Milica Pavlović“

4
6952

ČAČAK – Sa neizmernim bolom i nevericom obaveštavamo vas da nas je danas, u subotu 25. novembra 2023. godine, napustio naš kolega, prijatelj i direktor OŠ „Milica Pavlović“ Zoran Ilić.

Komemoracija je u ponedeljak 27. novembra u 09.00 u prostorijama OŠ „Milica Pavlović“. Sahrana je u ponedeljak 27. novembra u 12.00 na Čačanskom groblju.

Zoran Ilić rođen je 27. decembra 1967. godine u Čačku. Nakon završene osnovne i srednje škole u Arilju, upisao je Prirodno matematički fakultet, odsek biologija, gde je i diplomirao.

Radnu karijeru započeo je 1998. godine u OŠ „Dr Dragiša Mišović“, potom je radio u OŠ „Tatomir Anđelić“, a od 2001. zaposlen je u OŠ „Milica Pavlović“.

Profesor Zoran upokojio se kao direktor OŠ „Milica Pavlović“ i to u drugom mandatu.

Napustio nas je čovek, ispred svega. O ljudskosti i ljubavi prema svom poslu, poštovanju, kulturi i profesionalnosti, nežnosti najbolje govore brojne generacije koje je Zoran učio.

Zoran je bio oženjen i ima jednog sina.

Bila je čast sarađivati sa našim Zoranom, bilo kao đak, roditelj ili kolega. Neka mu je večna slava!

Kolektiv OŠ „Milica Pavlović“

Prethodni članakKompanija iz Valjeva ponudila najvišu cenu za Fabriku reznog alata
Sledeći članakGoleada na Gradskom stadionu za jesenju titulu Borca 1926

4 KOMENTARA

  1. Bog uzima najbolje ,da ukrasi svoju baste.. pocivaj u miru dobro dete…tvoim odlaskom velika praznina ostaje u tvojoj porodici,u tvojoj skoli I u nasem gradu Cscku.AMIN.

  2. Privilegija je bila poznavati te dobri čoveče! Neka ti je večna slava i hvala ti što si deo svog života proveo sa mnom. Počivaj u miru pašo moj.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here