Godišnji koncert polaznika Hadžove školice gitare

0
585

ČAČAK – U prostorijama Naučno-tehnološkog parka u okviru Dom kulture u četvrtak, 5. maja, biće održan godišnji koncert polaznika Škole gitare Čačak, odnosno Hadžove školice gitare.

Školu gitare pohađa grupa od 12 đaka, plus njih još 11 koji rade individualno. Zastupljeni su razni uzrasti – od prvog razreda osnovne škole do 57. godine života.

Želja i cilj nam je da u vremenu koje dolazi pružimo skromni doprinos da naš grad u kulturnom smislu napreduje, prevashodno kroz edukaciju mladih, samostalne koncerte, nastupe na izložbama, festivalima i sličnim manifestacijama. U planu je otvaranje Edukativnog centra, u kom bi se uz pomoć profesora muzike deca oprobala i na mnogim drugim instrumentima, gde bi učili da sviraju različite muzičke stilove, nezaobilaznu teoriju muzike itd. – kaže za Morava info Miloljub Hadžić, nastavnik gitare i autor projekta.

Kada je u pitanju repertoar koji će biti predstavljen na koncertu, zastupljeni su gotovo svi muzički žanrovi – od evergrina i popa, preko ex-yu numera, do rokenrola i alternativne muzike.

Početak koncerta je u 19:30, a ulaz je slobodan.

Izvor: Morava info

Prethodni članakObradović pozvao sve patriotske stranke na saradnju i ujedinjenje
Sledeći članakMarinović: Neka bolji tim i naredne sezone igra ABA ligu

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here