Kandidat za Oskara na repertoaru Kulturnog centra

0
308

ČAČAK – U velikoj sali Kulturnog centra danas i sutra (26. i 27. februar) biće prikazana dva filma iz najnovije svetske produkcije, među njima i kandidat za Oskara u kategoriji za najbolji film “Jadna stvorenja“.

JADNA STVORENJA (Poor Things SAD, V. Britanija, 2023, 141 min, drama, komedija, romansa)

Neverovatna priča o napretku mlade žene Bele Bakster koju briljantni naučnik dr Godvin Bakster vraća u život. Bela je pod Baksterovom zaštitom, ali, zbog žudnje za svetom koji joj nedostaje, ona beži sa Dankanom Vederbernom, uglađenim i razvratnim advokatom, u vrtoglavu avanturu širom kontinenata. Film je dobitnik Zlatnog lava u Veneciji i nominovan je u 11 kategorija za nagradu Oskar.

Uloge: Ema Stoun, Mark Rafalo, Vilem Dafo, Rami Jusef, Ketrin Hanter. Kristofer Abot; Režija: Jorgos Lantimos.

Velika sala u 19:30.

DRUŽINA IZ DŽUNGLE 2: SVETSKA TURNEJA (Les As De La Jungle 2, Francuska, 2023, 89 min, animirani, komedija, avantura) – SINHRONIZOVAN

Koga da pozovemo u pomoć kada misteriozni super-zlikovac prekrije džunglu ružičastom penom koja eksplodira u dodiru sa vodom? Tim iz džungle, naravno! Manje od mesec dana pre kišne sezone, počela je trka sa vremenom. Od Severnog pola do Dalekog istoka, prelazeći planine, pustinje i okeane, naši junaci će morati da pretražuju svet daleko od svoje omiljene džungle u potrazi za protivotrovom!

Režija: Loran Bru, Janik Mulen, Benoa Somvil

Velika sala u 17:00.

Izvor: Morava info

Prethodni članak“Nađa je najhrabrija devojčica koju znam, genska terapija olakšaće joj život“
Sledeći članakNaš zlatni dan: Koncert Hora čačanske Gimnazije

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here