Administratoru FB stranice Dnevna doza prosečnog Čačanina isečena guma na autu

8
3025

ČAČAK – Administrator Fejsbuk stranice Dnevna doza prosečnog Čačanina Pavle Jelesijević kaže da mu je nepoznati počinilac danas isekao gumu na točku automobila.

On je uveren da ovaj čin ima veze sa njegovim Fejsbuk objavama, u kojima veoma često kritički govori o lokalnoj i republičkoj vlasti.

Ušao sam u kuću oko 12 sati, a nakon što sam ponovo izašao oko 12:35, video sam da je guma izduvana. Kada sam prišao ustanovio sam da je guma isečena oštrim predmetom. To se jasno vidi. Događaj sam prijavio policiji koja je odmah izasla na mesto događaja i sačinila zapisnik. Smatram da je skandalozno da mi neko iseče gume ispred kuće, usred bela dana. Siguran sam da se radi o svojevrsnoj opomeni zbog mog pisanja na Fejsbuku – rekao je Jelesijević.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNa infektivnom odeljenju nije bilo prijema pacijenata sa simptomima korone
Sledeći članakVučić: Od 4. juna isplata minimalca za preduzeća, u ponedeljak leže 100 evra na račune 1,3 miliona građana

8 KOMENTARA

  1. Hahahahaha. Bivši naprednjak sad postao veliki borac za pravdu. Kao i Ćalović. Svi su oni isti. Jednom naprednjak uvek naprednjak.

  2. Zaprtatite na facebook ovog hrabrog coveka…svakodnevno iznosi kritike na racun gradonacelnika…tako su i kriticaru Mirka Poledica dva puta napadali vozilo.Naravno da Policija nije resila ! BOJKOT protiv partijskih parazita,tajkuna i nasilnika jer samo to njih boli !

    • Zeks a sto ti ne bi coveku pomogao,odvojis neki procenat od socijale posaljes western union ili money gram..nemoj da si stipsa

  3. Administrator vozi BMW, kupio ga od plate. U ovoj zemlji se definitivno isplati baviti politikom bez obzira da li si vlast ili opozicija.

    • Svašta ljudi pišu. Pa, administrator stranice može biti i doktor nauka. Nije to politička funkcija kao direktor škole ili zamenik gradonačelnika.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here