Advokat Ivan Ćalović pozdravljen na izbornoj skupštini stranke Milana Stamatovića

36
2887

ČAČAK – Dugogodišnji predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izabran je za predsednika Zdrave Srbije (ZS) na izbornoj skupštini te stranke, koja je u nedelju održana na Zlatiboru.

U prisustvu oko hiljadu delegata iz pedesetak gradova i opština iz Srbije, za potpredsednike su izabrani bivši gradonačelnik Kragujevca Veroljub Verko Stevanović, nekadašnji narodni poslanik Milan Paroški i funkcionerka opštine Čajetina Bojana Božanić.

Arhimandrit Metodije, iguman manastira Hilandar, inače Čačanin, uputio je pisanom porukom podršku i blagoslov tom skupu.

Izbornoj skupštini prisustvovali su predsednik SPAS-a Aleksandar Šapić i predsednik Bolje Srbije Dragan Jovanović, koji su sa Zdravom Srbijom najavili koaliciju za nastupajuće izbore.

Kako Morava info saznaje, na skupu je javno, sa govornice, pozdravljen i čačanski advokat Ivan Ćalović, iako nije bio u sali. Da li u ovom gestu ima naznaka eventualne saradnje Ćalovićeve grupacije sa ovim savezom biće jasnije u nedeljama koje slede.

Ćalović je u Čačku oformio grupu građana.

Tačno je da je Ćalović pozdravljen na skupu na Zlatiboru. To jasno govori koliko ga mnogi žele u svojim redovima. Ivan Ćalović ima kičmu, čast i savršeno dobre receptore za procenu motiva svakoga ko želi da sarađuje sa njim – rekao je izvor Morave info iz bliskog okruženja advokata Ćalovića.

U pojedinim medijima u Čačku pojavila se informacija da je grupa građana Ivana Ćalovića odlučila da izađe na lokalne izbore, ali su ti navodi demantovani. U ovoj političkoj grupaciji ističu da odluka o eventualnom učešću na izborima u gradu na Moravi još uvek nije doneta.

To ne znači da ćemo ćutati i mirno posmatrati kako nam se grad nedomaćinskom politikom svakodnevno urušava – navedeno je, pored ostalog, u demantiju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIsplaćen novac za objekte porušene ili oštećene u poplavama, u Čačku obeštećeno 47 domaćinstava
Sledeći članakPripadnik žadarmerije napao medicinske tehničare u hitnoj pomoći

36 KOMENTARA

  1. Snaga je u nama samima…ako mislis da si na pravom mestu,istraj,okameni se,misli na bliznje,ako ne…pusti krila u misli da si prepametan…

  2. Besprekoran uctiv elokventan nadasve pun empatije a pre svega covek stoga blistave karijere nemoze sebi da dozvoli da mu se desi ovaj peh smesno!?!

  3. Verovatno je sadržaj teme promasene pa zato i dokaza nema Zato smirite vase zlurude komentare a o adv Calovicu sve najbolke

  4. Bez putera na glavi sa blistavo karijerom harizmatican uvek na usluzi pleni jednom enenergijom tako da bi cisto sebi dozvolio taj lukssis da bude u tom drustvu

  5. Covek se na krajnji ljudski nacin odazvao da bude na tako jednoj proslavi krajnje odmereno prezentuju i nas grad Svoje stavove i ubedjenja nisu izneti pa o tome ne bi ni diskutovao

  6. Ivan Calovic je ostvaren covek u svim sverama svog zivota nepvosan nepotkupljiv sa jakim i dugim porodicnim stablo vrhunski u svojoj struci kako ovde tako i van granice nase zemlje pa nevidim razlog tolike sujete? Sacekajžo pa sudite!

  7. Sam poziv neznaci nista a dosta govori da je adv Calovic jedna ozbiljna politicka persona koja ima harizmu da trgne i povede ovaj ionako uspavan narod

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here