Afera “Viber grupa“: Damljanović traži da policija ispita da li je neko ćerki nastavnika slao neprikladne snimke

14
2361

ČAČAK – Nakon što se nastavnik u OŠ “Filip Filipović“ Slobodan Bugarski izvinio što je pretio političkim neistomišljenicima, naglasivši da je bio isprovociran jer je iz jedne Viber grupe stizao neprikladan sadržaj njegovoj ćerki, reagovao je administrator te grupe Željko Damljanović, holanski državljanin koji je veoma kritičan prema republičkoj i lokalnoj vlasti.

Željko Damjanović

On je uveren da navodi Bugarskog o pornografskim snimcima koji su dospeli do njegove ćerke nisu istiniti.

Pošto napredna gospoda tvrdi da je neko iz Viber grupe slao ćerki Slobodana Bugarskog neprikladne snimke, ja pozivam policiju da to istraži! Ja ovu borbu vodim zboog dece i Čačana, pa bih da tu sumnju da otklonim. A, ako toga nije bilo, taj gospodin bi trebalo da odgovara za laži – naveo je Damnjanović u kratkom dopisu Moravi info.

On je poslao i deo konverzacije koja, kako naglašava, pokazuje ko zapravo koristi neprikladan rečnik.

Izvor: Morava info

Prethodni članakVatreni okršaj u Bečnju: Muškarac upucan u nogu zbog duga
Sledeći članakPioniri Mladosti preko Milana stigli na tradicionalni turnir u Ivrei

14 KOMENTARA

  1. Bugi je jutros usao u skolu i deca su mu poletela i ovacije mu priredile ! Bugi je covek nije urodjeni baksuz jer baksuz se ne postaje on se jednostavno radja .

  2. Nemati vi pojma o tim ljudinama misevi najobičniji sto ne vidite sebe ! O Bugiju i Igoru mozete da prihvate sta hocete ali cipele mozete da im vidite ako vam dozvole to ,! Napred Igore , napred Bugi ne staje nisu dostojni ti misisci ni imena da vam pomenu !

  3. Molim Vas nemojte objavljivati ovakve vulgarnosti iz njihove Viber grupe. Mogu ovo i deca da čitaju. Morate imati odgovornost za objave i vi i svi koji se javno oglasavaju. Shvatimo jednom da uticemo svi po malo na formiranje moralne slike u drustvu. Hvala

  4. Eeee,ako su vam ovakve legende celog Srpskog roda,onda se Srpskom rodu zagarantovano crno pise!!
    I najvevi ulicar da sam,bilo bi me sramota da se ovako kao ova dvojica izrazavam!!!😢😢😢

  5. Longvinov i Bugarski su dno muljave močvare, ispod ovih bolesnih spodoba postoji jos samo serijski ubica,što i nije isključeno da bi se mogli u te prometnuti. Predlažem da se pomenuta dvojica privedu na informativni razgovor u policiju, gde bi pismeno objasnili kome bi Igor majku i sve po spusku, a koga bi satanski profesor poubijao. Ja sam proriv Vučića, i zalažem se za njegovo skidanje s vlasti, pa me zanima da li ću, ako javno iznesem svoje mišljenje biti pobijena od Bugarskog,ili će mi Longvinom je…ti sve po spisku, majku nemam. Dakle, ova država je dužna da me zaštiti i očekujem njene dalje korake,ili da mi, neistomišljenici, podnosimo privatne tužbe,i protiv počinioca,i protiv javnog tužioca, zbog nečinjenja.

  6. “ Covek“ Kaze brine o deci i Srbiji a kada ga je devojka odbila poslao joj sanduk mrtvacki na kucnu adresu ! I 2006 je pokazao za “ brigu“ gradjana Srbije kada je zvao iste gradjane po Srbiji da se jave na informativni razgor u Policijsku Upravu Cak na informativni razgovor ! Profesor je ne legenda Cacka nego celog srpskog roda ! On je samo covek a profesor moze da bude i ne mora !

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here