Aleksandar Kundačina kandidat Srpskog pokreta monarhista za gradonačelnika Čačka

10
1244

ČAČAK – Gradski odbor Srpskog pokreta monarhista u Čačku izdao je saopštenje za javnost u kom se navodi da će kandidat tog pokreta za gradonačelnika Čačka na predstojećim lokalnim izborima biti Aleksandar Kundačina.

Saopštenje prenosimo uz izvesne ispravke:

Na sednici Gradskog odbora Srpskog pokreta monarhista u Čačku odlučeno je da se imenuje kandidat za Gradonačelnika G-din Aleksandar Kundačina iz Čačka, predsednik Srpskog Pokreta Monarhista.

Srpski Pokret Monarhista u Čačku poziva sve političke stranke da se na izborima ponašaju fer i demokratski. Parazitske instant koalicije NovaSrbija (Velimir Ilić), Narodna stranka, odnosno njen predstavnik Aleksandar Radojević, i Udrženje kalemara Vlaijsav Papić, došli su do zaključka da zajedno osvoje vlast u Čačku. Po svim istraživanjima javnog mnenja teško damogu dobaciti do cenzusa do 3% biračkog tela.

Pomenuti “liderI“ imaju istu komunističku genezu, lako proverljivo (Rakec i Velimir Ilić – dva-tri puta Sekretar partijskih organizacija) iz kojih bi se moglo pretpostaviti da žele da ostvare komitetsku penziju.

Posebnu pažnju treba obratiti na izuzetnog stručnjaka i medijskog promotera novoformirane koalicije g-đu Violetu, bivšeg istaknutog člana i kadrovika SNS, a onda genseka grupe građana pomenutog g-dina Radojevića, pa do Narodne stranke, koja je doživela fijasko na izborima. Ako se tu pridoda “vrli“ stručnjak dr Vlajo Papić, onda nema sumnje da će pomenuta koalicija doživeti totalni “preporod“ u gradu Čačku.

Info služba SPM

Prethodni članakEksplodirali bojleri u zgradi na Alvadžinici, tri osobe povređene, stanari evakuisani
Sledeći članakPromocija knjige istoričara Predraga J. Markovića “Državni neprijatelji“

10 KOMENTARA

 1. Goran Petkovic i Kundacina, mrtva trka, zapanjujuće je ko nam se bavi sve politikom u Cacku, prosto neverovatno.
  A lampek šef stručnjaka .

 2. Ko je sad ovaj sa ovim pogledom neukaljanim mislju?
  Jos jedna satelit strancica za odvlacenje glasova koji ce se posle koaliciono udruziti sa ekipom koja nam vec godinama satire Cacak.
  Lampeka i ekipu tek ne treba komentarisati.

 3. Kad vidim ko su nam kandidati za Gradonacelnika moram priznati da smo u jako velikom problemu.
  Ljudi, Kundacina kandidat za Gradonacelnika.

 4. Jao Kundacina, pa čestitam😄😄😄
  Mada dobro ti je saopstenje, deluje jako ozbiljno.
  Doduse vise ces glasova dobiti od ilica i Radojevic 😆😆😆

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here