Arhitekte “Gradca“ dobitnice prestižnog priznanja Saveza inženjera i tehničara Srbije

8
1101

ČAČAK – Diplomirani inženjeri arhitekture Zorica Čolović Subotić i Tatjana Simonovič, zaposlene u čačanskom Javnom preduzeću “Gradac“, dobitnice su priznanja koje dodeljuje Savez inženjera i tehničara Srbije (SITS).

Svečanost je održana u Domu inženjera “Nikola Tesla“ u Beogradu ovodom 156 godina od osnivanja Saveza inženjera i tehničara Srbije.

Priznanja se dodeljuju svake godine istaknutim pojedincima i organizacijama za izuzetne zasluge i doprinos razvoju tehničkih struka i inženjerske organizacije.

Zorica Čolović Subotić i Tatjana Simonović dobitnice su priznanja Zaslužni član SITS za dugogodišnje uspešno angažovanje na ostvarivanju ciljeva i zadataka IT organizacije Srbije.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMeštani nekoliko čačanskih sela protestuju u Osnovnom sudu zbog odugovlačenja eksproprijacije
Sledeći članakPlanska isključenja struje za utorak, 2. april

8 KOMENTARA

  1. Drage gospodje samo radite. Grad nikad lepsi nije bio. Ja dugo pampim. Guzva jeste. Kao u svakom gradu,na svetu. Ali u selima nije. Ti sto su napustili sela nisu se jos navikli na guzve. Ali polako navici ce se.

    • Lepo rece Jokso. Grad se razlikuje od sela. U gradu guzva, normalno. Svi smo se sjatili u njega. Dosli sa sela gde je mirno, bajkovito, pticice pevaju. U gradu dijametralno drugacije, guzva, buka, smog. Kome smeta neka se vrati u idilu.

  2. JP Gradac je najzaslužniji za urbanističku devastaciju Čačka.
    A u JP Gradac za izradu planova najzaslužnije su dotične dve gospođe…..

  3. Bravo I cestitke nasim sugradjankama. Nije vazno ciji su kadar. Ako mogu ga pomognu da se unapredi nas grad treba ih angazovati. Mozda I jesu, ne znam.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here