Atletičari ČAAK-a potvrdili renome na finalu Kupa u Kruševcu

0
112

ČAČAK – Proteklog vikenda u Kruševcu je održano finale kupa Srbije za starije juniore i juniorke na kome su uspešan nastup imali članovi AK ČAAK Ivana Ilić, Sanja Đoković i Ognjen Nikolić.

Uprkos visokoj temperaturi i činjenici da su još uvek mlađi juniori, sve troje su postigli odlične rezultate.

U disciplini 100 i 200 metara Ivana Ilić je ostvarila dve nove pobede i potvrdila renome najbrže juniorke u Srbiji. Pošto je ovo bilo izborno takmičenje za Balkansko prvenstvo za starije juniore, koje se održava u Rumuniji, Ivana je pozvana od strane selektora, ali je ipak odlučila da otkaže nastup da bi se što bolje pripremila za predstojeće Balkansko prvenstvo za mlađe juniore i EYOF, gde će se takmičiti u svojoj kategoriji.

Odličan nastup i dva druga mesta ostvario je Ognjen Nikolić u trkama na 1.500 i 3.000 metara, postigavši nove lične rekorde.

Treća takmičarka ČAAK-a, Sanja Đoković osvojila je drugo mesto u trci na 1.500 metara i peto u trci na 800 metara.

Na kupu Srbije za starije juniorke nastupilo je 29 klubova, a u zbiru bodova koje su osvojile Ivana i Sanja AK ČAAK je rangiran na šesto mesto, iza beogradskog Partizana, zemunske Mladosti, Kruševca, Vojvodine i AŠK Tempo iz Šapca.

U nedelju je u prepodnevnim satima, kao predtakmičenje kupa Srbije, održano i prvenstvo centralne Srbije za mlađe pionire (2006/07.) i atletske škole „A“ (2008/09.) „B“ (2010/11.). Na ovom takmičenju mladi atletičari ČAAK-a osvojili su 9 medalja.

Izvor: ČAAK

Prethodni članakDveri proslavile 20. rođendan: Čačak će biti prvi grad u kojem će pobediti opozicija
Sledeći članakOd 1. jula vozačke dozvole i na kućnu adresu

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here