Atomska banja proslavlja svoj dan i slavu i zapošljava novih 20 radnika

2
503

ČAČAK – U subotu, 21. septembra, sa početkom u 12 sati, Atomska banja u Gornjoj Trepči proslaviće dan firme i slavu Rođenje Presvete Bogorodice.

Atomska banja prva je privatizovana banja u Srbiji, u koju je do sada ukupno investirano preko 10 miliona evra. Izgrađen je i opremljen novi objekat, koji je otvoren početkom maja 2012. godine, na 3.000 kvadrata, a nakon privatizacije, septembra 2008. godine, usledila je potpuna rekonstrukcija svih postojecih kapaciteta (5.000 kvadrata); smeštajnih, terapijskih, ugostiteljskih, nabavljena je nova oprema. I ove godine su sprovedena opsežna infrastrukturna ulaganja.

Uveden je potpuno novi sistem grejanja i hladjenja u objekte Stacionar i Restoran i nabavljenji nasavremeniji aparati za elektroterapije. U toku su pripreme za instaliranje novih hidromasaznih kada.

Broj zaposlenih uvećan je skoro tri puta, a na samoj svečanosti biće uručeni ugovori o radu za 20 novih radnika.

Prva privatna Specijalna bolnica za rehabilitaciju reumatskih i neuroloskih bolesti u Srbiji.

Pozitivni trendovi poslovanja u Atomskoj banji su se nastavljali iz godine u godinu i više puta su obarani prethodni rekordi. Ova godina donosi nove rekorde: prihod je uvećan 10%, kao i broj posetilaca . Rekord je ostvaren i u broju sprovedenih terapijskih procedura koje su porasle za 11%.

Atomska banja vrši uspešnu prezentaciju destinacije kako na domaćim, tako i na međunarodnim sajmovima turizma, što rezultira povećanjem broja stranih pacijenata (30% ukupnog broja nocenja u Specijalnoj bolnici ostvaruju pacijenti iz inostranstva) koji dolaze na rehabilitaciju.

PR TEKST

Prethodni članakŽena poginula u sudaru na obilaznici oko Čačka
Sledeći članakČačanska policija nema najavu o održavanju gej parade na Gradskom trgu

2 KOMENTARA

  1. Pored toliko gostiju i svakog i svake godine ih je sve više.Gosti nemaju gde da se peošetaju.Sramota je da je samo jedna ulica asvaltirana.Netreba im više od 5km da bi sve ukice doveli u red.Tako je 40 god.Sve ide na dušu opštine Čačak.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here