Belošević (SPN): U Čačku nije bilo većih izbornih neregularnosti, ali kontrola lokalnih izbora biće još bolja

1
615

ČAČAK – U Čačku na pralamentarnim izborima nije bilo većih nepravilnosti, ali će opozicija učiniti sve da kontrola biračkog procesa na predstojećim lokalnim izborima bude adekvatna, izjavio je šef izbornog štaba koalicije “Srbija protiv nasilja“ u Čačku Sreten Belošević.

 • U Čačku na proteklim parlamentarnim izborima nisu primećene neke velike neregularnosti. Postojali su manji propusti koje ćemo dodatno komtrolisati na predstojećim lokalnim izborima. Pitanje je da li su takve stvari posledica nečijeg nemara ili sistemske organizacije, ali takve stvari neće moći da se dese ovaj put. Kada je u pitanju migracija stanovništva, mi na to ne možemo da utičemo jer je to nešto što je izvan naše moći. Birački spisak nije javan i mi ne znamo u kojoj su meri glasači upisani u birački spisak u Čačku – naveo je on.

Belošević je istakao i da se razrađuju načini na koje će koalicija “Srbija protiv nasilja“ izaći pred birače tokom predizborne kampanje.

 • Očekujemo združenu aktivnost opozicije u svim gradovima gde se budu održavali lokalni izbori. U skladu sa tim preduzimaćemo aktivnosti i u Čačku – naglasio je on.

“Srbija protiv nasilja“ na predstojećim lokalnim izborima, koji će najverovatnije biti održani u drugoj polovini juna, izaći će u koaliciji sa strankom Novi DSS.

Izvor: Morava info

Prethodni članakObjavljene cene goriva koje će važiti u narednih sedam dana
Sledeći članakVesić u tunelu “Munjino brdo“: Najteži tunel koji smo kopali u Srbiji, deonica auto-puta do Požege gotova do oktobra

1 KOMENTAR

 1. Glasao sam za Vas.Pokret nije imao većinu i svima nama je jasno.
  Pa svi zapisnici su potpisani.
  Ova prljava igra tkz.“lidera“ u Beogradu o“navodnoj kradji“ puno šteiti pokretu i puno se čuju komentari da gradjaai nemaju više poverenje ni u Tepićku ni u Aleksića ni u Ćutu,…,ima ih 11 ili 12 u pokertu.
  Pitamo se na šta će ličiti podela vlasti izmedju njih 11 ili 12.
  Kava je suština blokade a da za to vreme primate plate od novca gradjana Srbije.Onda se odrecite plata.
  Nama mnogo pameti.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here