Besplatna škola klizanja u SC “Mladost“

0
173

ČAČAK – Sportski centar “Mladost“ u saradnji sa sportskom akademijom “Kasper“ drugu godinu zaredom organizuje školu klizanja.

Škola će startovati sa radom prvog dana februara, i trajaće sedam dana.

Imamo odličnu saradnju sa SC “Mladost“ i kao plod toga je došlo do dogovora da i ove sezone organizuje školu klizanja. Prošle godine smo se po prvi put upustili u ovaj projekat, i imamo odlična iskustva. Bitno je napomenuti da deca na svakom času treba da budu u pratnji roditelja i to se posebno odnosi na apsolutne početnike mlađeg uzrasta. Ukoliko deca poseduju svoje klizaljke trebalo bi da ih ponesu, a mi ćemo i ove godine imati prvenstveni cilj da što više naših mladih sugrađana uvedemo u svet klizanja i da prihvate ovaj atraktivni zimski sport na najlepši mogući način – rekao je Nebojša Šarčević iz “Kaspera“.

Uz Šarčevića, školu klizanja će voditi profesori Nevena Kaličanin i Snežana Lukić. Broj polaznika je ograničen, a prijave se vrše do 27. januara putem telefona 062/10 72 007.

Kao i prošle godine škola klizanja će biti besplatna, a časovi će se održavati od 1. do 7. februara u intervalu od 10:30 do 11:15 časova.

Izvor: Morava info

Prethodni članakKonačno stiže vetar koji će rasterati maglu
Sledeći članakBogojavljenska svečana akademija u Domu kulture

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here