Bivši igrač Borca doživotno suspendovan iz košarke

11
4568
Doživotna suspenzija: Marko Radonjić u dresu Borca; Foto: Dragana Stjepanović

ČAČAK – Nekadašnji košarkaš Borca Marko Radonjić doživotno je suspendovan iz košarke, objavila je Međunarodna košarkaška federacija.

Radonjić je suspendovan zbog “nameštanja mečeva, kršenja etike i integriteta i klađenja“, navela je FIBA.

Nekada reprezentativac Srbije u mlađim kategorijama, Radonjić je treći košarkaš iz Srbije koji je dobio doživotnu suspenziju. Pre njega su na isti način kažnjeni Stefan Šijan i Čačanin Saša Avramović.

U karijeri je igrao za Napredak, Slogu, Vojvodinu, Borac iz Čačka, Iskru (Hrvatska), Dinamik, Novi Pazar i FMP.

Izvor: Morava info

Prethodni članakRekonstrukcija dve servisne saobraćajnice i pešaćke staze na Gradskom groblju
Sledeći članakPčelari u obavezi da tokom aprila veterinarskoj stanici prijave broj košnica

11 KOMENTARA

  1. Čačak je bio prestonica srpske koparke a sada smo i mi kao i ostali ABA pohlepnici pali na niske grane.Tek če da nam bude gore.Ne samo u Borcu već uopšteno košarku će upropastiti Dubai.Svi su se pokazali da im je samo novac u mislima a ne rezultati i uspeh.Nama Zlatibor nije mogao da udje u ABA ligu jer bi prekoračili broj srpskih klubova a sad Dubai ulazi bez problema.Samo pare evo vam pare

  2. Trebali su da izbace i jedne i druge iz lige…naš narod-samo svoje dupe gleda. MVP ko čažira,krade,prodaje ide u poslednji rang a ti se još hvališ?????? Hospitalizacija je čudo! Pa prevara protiv Cibone- šatro bolesni a oni piju po gradu. Branite ih- ko penzioner Vučića 🤣

    • Ja rekao nisam da iko lažira, krade, prodaje. To su ozbiljne optužbe koje ako nemaju pokriće odnosno dokaze, mogu biti gadna stvar. Samo sam hteo reći da Borac mora biti spreman na sve ako želi da pliva u ovim vodama. Da ne širimo temu, neka ostane na ovome.

  3. I to je taj projekat buduće Profi KLS lige ciji oslonac treba da budu ovakvi igrači, i slicni direktori i predsednici klubova… Grujin i ostale marionete NČ … žao nam je – ništa od toga.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here