Bojović: Na puteve posuto 11 tona soli, najviše problema sa strujom na potesu ka Ovčar Banji

5
472

ČAČAK – Na puteve u čačanskom kraju tokom jučerašnjeg dana i jutros bačeno je oko 11 tona soli, a problema sa električnom energijom najviše je bilo na potezu ka Ovčar Banji, izjavio je danas pomoćnik gradonačelnika Čačka Milan Bojović.

Prema njegovim rečima, sve komunalne službe uspešno su odradile svoje deo posla, tako da većih problema nije bilo.

Bojović je rekao da su svi putevi na teritoriji Čačka prohodni, kao i da nije bilo problema u autobuskom saobraćaju.

U brdsko-planinskim predelima je palo oko 10 centimetara snega, kao i uvek najviše u Brezovici, Vujetincima i na Vujnu. Međutim, jak olujni vetar stvarao je visoke nanose snega tako da su pojedini putevi čišćeni više puta – naveo je Bojović.

Ističe da su jedinice civilne zaštite opremljene terenskim vozilima i da su građanima dostupne 24 sata.

Najveći problemi su izazvani olujnim vetrom, kojih je bilo na niskonaponskoj mreži, kao i na dalekovodima. U nesprestanom smo kontaktu sa Elektrodistribucijom čije ekipe su izuzetno efikasne po teškim uslovima. Imamo trenutno problema na području Riđaka, Pakovraća, Ovčar Banje – zaključio je Bojović.

Izvor: MNA

Prethodni članakOd septembra u ponudi novih šest profila u sistemu dualnog obrazovanja
Sledeći članakTri predstave Gradskog pozorišta Čačak u februaru

5 KOMENTARA

  • Jel sme tvoj drugar “advokat” da pokaže diplomu. Dosta uglednih profesora Prava ima da kaže nekoliko reči o njemu. Naravno, u negativnom smislu. A da ne pominjem šta ugledni čačanski advokati, koji ga ne zovu kolegom, misle o njemu.
   Svakako, tvoju diplomi i onog nesretnika Poledice, niko i ne traži jer.. ste nebitni kao i gosp. “advokat”!

   • Koje profesore mislis ovi sta su tebi i gazdi ti MT poklonili diplomu! Na koje advokate mislis one sta kupuje predmete i neduzne salju u zatvor !

    • Mislim, buraz, da si pogresio. Niko meni nije kupio diplomu, ali razumem da ne mozeš ni ti ni tvoj drug Ćalović da objasnite sve sto vas tišti..

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here