Boško Obradović dobio sudski spor protiv “Informera“

1
866

ČAČAK – Pokret Dveri saopštio je danas da je Viši sud u Beogradu prvostepenom presudom obavezao dnevni list “Informer“ i njegovog glavnog urednika da isplate lideru tog pokreta Bošku Obradoviću 100.000 dinara na ime povrede ugleda i časti i 44.800 dinara na ime troškova postupka.

Kako se navodi, presuda je doneta zbog objavljivanja lažnih informacija i video snimaka da je Boško Obradović vozio 200 kilometra na sat pod rotacijom.

Snimak koji je objavljen je notorna laž što čak ni urednik Informera nije negirao na suđenju. Očigledno je da odštete od 100.000 dinara ne odvraćuju režimske tabloide u izmišljanju laži protiv opozicije već se samo ohrabruju da nastave sa istom praksom. Njima se jednostavno isplati da budu batina vlasti protiv opozicije za šta su nagrađeni stostruko većim iznosima od onih na koje se osuđuju – navele su Dveri.

Izvor: Beta

Prethodni članakPostavljanje tartan podloge na atletskoj stazi tek na proleće
Sledeći članakAsfaltirano tri kilometra lokalnog puta u Zablaću

1 KOMENTAR

  1. Dokle god je zutih sudija ove spodobe ce likovsti. Umezto ds vadi repu u Padinskoj skeli dotocni unstavs fasade po Vranju. Dokle bre sudstvo takozvano nezavisno postavljeno od zute lopuz elite. Srbijo sram te bilo ovakvog sudstva.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here