Boško Obradović o tome da li radi za firmu koja gradi „NS na vodi“: Dobro sto me nasmejali

6
579

ČAČAK – Ne znam ni šta je „Novi Sad na vodi“, pa tek ne mogu biti zaposlen u takvoj firmi ako uopšte postoji, izjavio je lider Dveri Boško Obradović.

Obradović se u intervjuu za portal Nova.rs osvrnuo na navode da je on jedan od zaposlenih u firmi koja gradi Novi Sad na vodi.

Zaista ste me dobro nasmejali. Ne znam ni šta je ta firma – rekao je.

Podsetio je da živi u Čačku i da se bavi politikom, a ne građevinom.

Lako je proverljivo da sam zaposlen u Narodnoj skupštini kao narodni poslanik i predsednik poslaničke grupe Srpski pokret Dveri – Patriotski blok – dodao je Obradović.

Podsetimo, ovi navodi su se ranije pojavili na društvenim mrežama, a Obradović ih je i tada demantovao.

Izvor: Nova S, 021.rs

Prethodni članakKoncert Nataše Bekvalac na gradskim bazenima u Čačku
Sledeći članakInicijativa Dveri: Svake godine obezbediti po 1.000 stanova za zdravstvene i prosvetne radnike

6 KOMENTARA

  1. Zna se da Beograd na vodi grade Vučić i Mali, i pripremaju da grade Novi Sad na vodi. Onaj koji je lagao da Boško ima stan u Beogradu na vodi, sada laže da Boško učestvuje u gradnji Novog Sada na vodi, iako gradnja nije ni počela. Lopovi narodu serviraju da poštenih nema.

    • Kakve budalaštine pričaš. Velja Iilić prijatelj Obradovića???? Ha ha ha. Ali uzeo si sebi za pravo da pričaš laži, tek da bi nešto pričao.

  2. Pa ova vlast stalno njega opoziciju !ja znam da bivši žuti su bili lopovi a nadam se da og vučića na može biti niko gori! Vučić je gori od najgori na svetu! Ubija celu zemlju koji mu netapśu!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here