Boško Obradović objavio knjigu “Gde bežite!“, promocija u Domu kulture

1
433

ČAČAK – U maloj sali Doma kulture u utorak, 24.decembra, biće održano predstavljanje nove, pete knjige predsednika Dveri i narodnog poslanika Boška Obradovića, pod nazivom “Gde bežite!“.

Knjiga se pojavila u izdanju pirotske izdavačke kuće “PI-PRES“, a reč je o odabranim skupštinskim besedama Boška Obradovića u periodu od 2016. do 2018. godine.

U ovom izboru, kako se navodi, našli su se govori iz načelnih rasprava u skupštinskom plenumu i jedan govor sa skupštinskog odbora “koji je privukao veliku pažnju javnosti u zemlji i regionu“. Zastupljene su najvažnije političke teme iz ovog perioda: kontraekspozei povodom izbora predsednika Skupštine, dve Vlade i jednog ministra, kritike povodom usvajanja budžeta, rasprave o pravosuđu, ekonomiji, poljoprivredi, obrazovanju, demografskim i bioetičkim temama, ali i MMF-u, stranim investitorima, nezavisnim telima, medijima, NATO…

Boško Obradović je kao najbolji opozicioni poslanik u potpunosti opravdao poverenje birača koji su ga izabrali. Ova knjiga njegovih govora u Narodnoj skupštini to jasno pokazuje. Boško je hrabro, jasno i argumentovano branio opozicione i patriotske stavove u trenutku kada je izgledalo da je Vučićeva vlast nesmenjiva. Čitalac već sada zna da nije tako, ali mora da ima u vidu i da Boško Obradović ima ne male zasluge za tu novu konstataciju – naveo je prof. dr Dejan Mirović u recenziji knjige.

Promocija počinje u 19 sati, a pored autora na promociji će govoriti i dr Vladimir Dimitrijević, predsednik Političkog saveta Dveri i dr Dragan Vesović, narodni poslanik Dveri iz Kraljeva.

Izvor: Morava info

Prethodni članakFilm britanskog autora Skota Barlija u Galeriji “Nadežda Petrović“
Sledeći članakIzmenjeno radno vreme u “Lidlu“ tokom praznika

1 KOMENTAR

  1. Videlo se zašto je Vučić hteo da spreči ulazak Dveri u Skupštinu Srbije. Patriote i borci za narod Vučiću ne trebaju. Njemu trebaju Dačić, Vulin i ostali koji su se ogrešili o zakon i ne smeju da se suprotstave Vučićevom nezakonju. Treba mu i lažna opozicija Šešelj, Čeda, Čanak , Velimir Ilić, Miloš Jovanović, Šapić, Stamatović, koja je ista kao i oni koji su sa Vučićem. Svima im je Vučić dao po neki manji ili veći kolač. Boško Obradović nastavlja borbu za narod i državu , dok interesdžije gledaju kako da nastave sa ličnim bogaćenjem.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here