Boško Obradović pozvan da se javi u policiju!

2
269

ČAČAK – Predsednik Dveri Boško Obradović dobio je poziv od strane Ministarstva unutrašnjih poslova da se javi u policijsku stanicu u Guči.

Kao razlog se navodi prikupljanje obaveštenja o krivičnom delu protiv izbornih prava, saopštili su iz ove stranke.

Podsećamo da su u Lučanima izborna prava itekako kršena, ali od strane SNS. Opozicija je u Lučanima skupila sve podatke o naprednjačkim prevarama i izbornoj krađi i sve to objedinila u Belu knjigu i tu knjigu smo predali policiji. U njoj se navode dokazi o 180 džipova bez tablica koji su služili za zastrašivanje birača, nalaze se dokazi o duplim biračkim spiskovima, ucenama, pretnjama i pritiscima sa kojima su se građani Lučana i celokupnog Dragačeva suočavali – navodi se u saopštenju Dveri.

U ovom pokretu naglašavaju da, ukoliko pripadnici MUP žele da saznaju dodatne informacije o sadržaju Bele knjige i o kršenju izbornih prava od strane SNS, predsednik Dveri će se “rado odazvati da o tome razgovara“.

Međutim, ako je cilj ovog poziva da oni koji su obesmislili izbore, a to je SNS, sad optužuju lidera opozicije da je počinio delo protiv izbornih prava jer je sprečavao članove SNS da vode paralelne spiskove ispred biračkih mesta g. Obradović smatra da je to nedopustivo. On je naglasio da će se, u tom slučaju, javiti u policijsku stanicu u Lučanima samo pod uslovom da ga tamo opet dočeka Dijana Hrkalović i da sa njom razgovara o kršenju izbornih prava – kaže se u saopštenju informativne službe Dveri.

Izvor: Morava info

Prethodni članakZa dva meseca psi lutalice u Milanovcu napravili štetu u budžetu od 330.000 dinara
Sledeći članakU restoranima Studentskog centra veliki izbor posnih jela

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here