Boško Obradović predstavio “anti-ekspoze“ pokreta Dveri: Nova Vlada neozbiljna, preskupa i kratkoročna

5
259
Foto: Dveri.rs

ČAČAK – Predsednik Dveri Boško Obradović predstavio je novinarima „anti-ekspoze“ tog pokreta u kome je naveo da bi Dveri, da su na mestu mandatarke za sastav nove vlade Ane Brnabić, izričito bile protiv uvođenja sankcija Rusiji i protiv pravljenja od Srbije „centra za eksperimentisanje biotehnologijama“, a da bi se zalagale za „ekonomski, ekološki i socijalni patriotizam“.

Obradović je kao poslanik, na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, rekao i da vlast priznaje da je inflacija u Srbiji 14 odsto, ali da su svi proizvodi poskupeli 50 odsto, zbog čega treba obezbediti “energetsku i prehrambenu bezbednost svake porodice u Srbiji“.

On je ocenio da je vlada koju predlaže Ana Brnabić “jedna neozbiljna, preskupa, kratkoročna Vlada Srbije“ koja, kako je rekao, “služi samo da sakrije istinu o onome što je ova vlast do sada radila“.

Obradović je istakao da je novost u ekspozeu Ane Brnabić, koja ga posebno zabrinjava, “njeno insistiranje na savremenim biotehnologijama i spremnost Vlade da Srbija postane centralno mesto za eksperimente sa biotehnologijama“.

Zato predlažem da Ministarstvo zdravlja dobije i resor za bioetička pitanja i da svaka od tih savremenih biotehnologija bude propuštena kroz filter – kazao je Obradović.

Dodao je da se Dveri zalažu za “zamenu uvoza domaćom proizvodnjom“ i upitao predstavnike vlasti “gde odlazi višak novca koji se daje za infrastrukturne radove“, navodeći da svaki kvadratni metar izgrađenih zgrada ili puteva u Srbiji košta mnogo više nego u zemljama u regionu i Evropi, a da većina tendera ima samo jednog učesnika.

Izvor: Beta

Prethodni članakKošarkaši Borca posetili OŠ “Milica Pavlović“ (FOTO)
Sledeći članakSa analize stigla 303 uzorka iz Moravičkog okruga, ovo su podaci o broju novozaraženih

5 KOMENTARA

  1. Kad god opozicija ukazuje na ono što vlast loše radi, naprednjaci govore da je opozicija udružena u borbi za vlast. Samo ko nije hteo, taj nije zajedno sa Vučićem. Vučića podržavaju Dačić, Vulin, Krkobabić, Šešelj, Drašković, Karić, Jovanov, Čomić i ostali isti kao oni. To je čisto udruživanje u borbi za vlast. Da li je moguće da je narodu ispran mozak, pa to ne može da vidi?

  2. Zna se da lopov uvek viče „Drž’te lopova“ . Tako i gej mandatarka Ana Brnabić narodu poručuje da je Boško Obradović homoseksualac. To jeste naprednjačka mantra uvek kada se govori o njihovim lošim osobinama. Možda Ana Brnabić želi Boška u njenoj blizini ali ta želja joj se nikada neće ispuniti.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here