Boško Obradović se vraća izdavaštvu i aktivnostima u nevladinom sektoru

6
1243

ČAČAK – Lider Dveri Boško Obradović najavio je da će se nakon isteka poslaničkog mandata vratiti izdavaštvu i radu u nevladinom sektoru.

On je to rekao u izjavi za dnevni list “Danas“, koji je napravio temu o tome šta će ubuduće raditi republički poslanici koji su ostali bez mandata.

Čekam radnu knjižicu iz Narodne skupštine i vraćam se izdavaštvu i u NVO sektor. Sa grupom višegodišnjih prijatelja i saradnika želim da Srbiju upoznam sa modernim konzervativizmom i demohrišćanskim političkim idejama kroz razne internet forme, časopise, knjige, gostujuće predavače, okrugle stolove, tribine i druge zanimlčjive stvari koje spremamo za jesen – naveo je Obradović.

Prema njegovim rečima, Srbija važi za konzervativnu sredinu, što se, kako naglašava, često interpretira kao nešto negativno, a zapravo ne znamo šta znači biti konzervativan u pozitivnom smislu te reči.

To nije nekritičko čuvanje starih i prevaziđenih društvenih obrazaca, već oprezno i mudro građenje novih na najboljim tradicijama iz prošlosti. To je, uostalom, duhovni i intelektualni temelj političkog delovanja Srpskog pokreta Dveri, pa ću kroz ovaj povratak korenima spojiti posao i politiku – istakao je Boško Obradović.

Izvor: Morava info, Danas

Prethodni članakNajcrnji bilans u Čačku od izbijanja epidemije kovida-19: Danas u bolnici preminulo četvoro pacijenata
Sledeći članakU petak bez struje deo šireg centra grada i nekoliko sela

6 KOMENTARA

  1. Jupiii, kako bi rekla moja unuka. A mene umalo da strefi srčka od sreće. Pa vreme je da se opametim i prosvetlim. Šta i očekivati od pametnog Bola?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here