Branko Ostojić novi trener mlađih kategorija Borca 1926

1
619

ČAČAK – Bivši igrač Borca Branko Ostojić je postao deo stručnog tima zaduženog za rad sa mlađim kategorijama fudbalskog kluba Borac 1926.

Dugogodišnji igrač čačanskog kluba će u narednom periodu biti zadužen za rad sa bazičnim selekcijma.

  • Dolazak ili bolje rečeno povratak Branka Ostojića u naš klub je samo nastavak strategije da se još više unapredi rad u omladinskoj školi. Želja nam je da pružimo priliku mladim i perspektivnim trenerima koji nakon igračke karijere žele da se edukuju, ali i da rade sa mladima kako bi se usavršavali i prenosili svoje znanje i iskustvo – rekao je generalni sekretar kluba Miloš Teofilović.

Branko Ostojić je u svojoj bogatoj igračkoj karijeri nosio dresove Borca, Javora, Verije, OFI-ja sa Krita, Dohe, Radničkog 1923 i Voždovca.

  • Zahvaljujem se rukovodstvu kluba na ukazanom poverenju. Primetno je da je klub zauzeo jedan sasvim novi kurs kada je u pitanju organizacija i pre svega rad omladinske škole. Sa puno elana I optimizma sam se prihvatio novog posla i verujem da ćemo svi zajedno dati doprinos povratku Borca na neke stare staze, ali i učiniti veliki iskorak u pogledu da veći broj igrača u prvom timu budu oni najbolji iz omladinske škole – rekao je Branko Ostojić.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPredstava “Dogodine u isto vreme“ u Kulturnom centru
Sledeći članakPeca Pantović: Borac nema pravo glasa, ali da ima glasali bismo za Dubai u ABA ligi

1 KOMENTAR

  1. A Partizan iz Bubarevog Brda pa Sloboda Cacak…A ovi sto ne znaju kako si prodao utakmicu Poletu iz Ljubica dobivsi crveni karton. Tesko da ce sa takvima uciniti nesto.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here