Branko Ružić u Čačku: Opozicijo, dozovi se pameti!

2
700

ČAČAK – Funkcioner Socijalističke partije Srbije, Branko Ružić, izjavio je danas u Čačku da je ta partija uvek spremna za izbore, apelujući na opoziciju “da se dozove pameti”.

Ružić je rekao da je SPS uprkos turbolencijama u prethodnom periodu, ostao na istom mestu gde je bio pre tri decenije.

U Moravičkom okrugu, tačnije Čačku, imamo spoj mladosti i iskustva i to je bila dobitna kombinacija. Podmladili smo odbor koji daje odlične razultate. U SPS-u imate i deke i bake, njihovu deci i unuke – istakao je Ružić.

Govoreći o bojkotu izbora od strane opozicije, Ružić kaže da ne razume takav pristup i smatra da se na taj način pokriva nedovoljno utemeljenjo biračko telo.

Paradoksalno je da pored svega što je Vlada Srbije uradila sa OEBS, resornim ministarstvima, Skupštinom Srbije, izađu sa predlogom da se prekši Ustav i odloži termin parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora. To govori da bi oni želeli da na vlast dođu bez izbora, da se mnogo ne pomuče, čak i bez ulice. Oni misle da će neko da ih instalira na vlast, ali to u Srbiji nije moguće. Apelujem na njih da se dozovu pameti – naglasio je on.

Ružić smatra je lepše kada u parlamentu Srbije postoji šarolikost.

Ukoliko ne izađu na izbore, ona priča da neće biti legitimni prosto ne stoji, zato što je vaš izbora da li želite ili ne da učestvujete na izborima. Uveren sam da njihovih pet, šest, sedam procenama na koje mogu da računaju, ukoliko bi ušli u izbornu utakmicu svakako ne može narušiti ni regularnost, ni legitimitet te utakmice – zaključio je Ružić.

Izvor. MNA

Prethodni članakU Skoplju prekinuta pobedonosna serija Borca, MZT sigurniji u poslednjoj četvrtini (FOTO)
Sledeći članakSloboda preko Splita do prve pobede, tri ekipe imaju po tri pobede i jedan poraz

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here