Bratislav Jugović rukovodio pristalicama SNS na mitingu ispred Narodne skupštine

23
3221
Bratislav Jugović

ČAČAK – Među osobama koje su “komandovale“ pristalicama Srpske napredne stranke, koje su se u ponedeljak po podne okupile ispred zgrade Narodne skupštine, bio je i član Glavnog odbora SNS, Čačanin Bratislav Jugović.

Ovo je saopštila Stranka slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, nazvavši Jugovića i osobe sa kojima je bio u društvu huliganima.

Osim Jugovića, tu su, po navodima SSP, Damir Handanović, takođe član GO SNS, kao i opštinski funkcioneri ove stranke sa Zvezdare, Rakovice i Vračara.

Grupe huligana koje se noćima penju na naše krovove, pale baklje i sa razglasa puštaju uvredljive navijačke pesme, Vučić je ovaj put poslao ispred Skupštine da prete i tuku svakog ko javno pokaže neslaganje sa režimom koji je spreman da žrtvuje zdravlje naroda radi opstanka na vlasti – navela je SSP u saopštenju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNijedan prijem na infektivno odeljenje u protekla 24 sata, jedan pacijent prebačen u Kragujevac
Sledeći članakTodorović: Čačak za dve godine dobija novu zgradu bolnice i zatvoreni bazen

23 KOMENTARA

  1. Svima je jasno da Jugovic ima zaduženje, Bosko Obradovicu. Ma gde bio Bosko on mora da ide i da ga ljaga, ponizava i govori sve najgore. Prodao se i zato je dobio funkciju, malo kasnije ce da isplivaju i finansije koje mu pripadaju. Vucic uskoro odlazi a Jugovic treba da pogleda u oci gradjanima Cacka, sramota.

  2. Koje to bre pare ima Bato.Vozi obicna kola zivi skromno.Sad ce te da kazete dao mu kola Kole,pa ko to u gradu da politicki nesto znaci nije Kolov probni vozac.

  3. Čovek kome je u mladosti idol bio Če Gevara je sigurno dobar covek.Mozda Bato ponekad napravi neki „pogesan“ potez ali nije zao i pokvaren jer ga roditelji (divni ljudi) nisu vaspitavali da bude olos.Ako se Ivan druzi sa Batom to je znak da je covek na svom mestu.Pozdrav za obojicu.

    • Čoveče imaš li oči. Uključi i mozak. Vidi se iz aviona ko je i kakav je Jugović. To nema veze sa roditeljima, mogu oni da budu i ostanu fini, ali ovog njihovog sina nisu pokvarili oni, nego pare, pare. On je dno.

  4. A Ćalović je naivan kao francuska sobarica pa ne zna ko su mu prijatelji. Znao veoma dobro i zašto je intimus sa Jugovićem i čiji je politički igrač.

  5. Predsednik, bez da trepne, izađe i slaže narod. Neko mu je i poverovao da nije on organizovao okupljanje naroda ispred Skupštine da urlaju u gomili protiv Boška. Naravno da je on organizovao uz pomoć svojih poslušnika naprednjaka koji imaju velike koristi. Pa i sam Jugović. Dovozilu su građane iz mnogih gradova autobusima. Samo iz Sremske mitrovice 6 autobusa. E kako su jadni.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here