Čačak dobija park za pse

9
2419

ČAČAK – Prostor Sportskog centra ’’Mladost’’ će ovih dana postati bogatiji za još jedan sadržaj. Po ugledu na mnoge veće gradove, Čačak će dobiti park za pse.

Ovaj novi sadržaj biće smešten u lepom delu naše ustanove i biće pristupačan svima koji imaju pse kao kućne ljubimce.

Svedoci smo da zaista veliki broj naših sugrađana ima kućne ljubimce. Oni su njima maksimalno posvećeni i mi smo došli na ideju da im opredelimo jedan kutak u kome će psi naći zabavu. Prostor smo ogradili, postavili šest adekvatnih sprava za pse i verujemo da će mnogi Čačani, ali pre svega njihovi ljubimci biti zadovoljni ovim sadržajem. Apelujem na vlasnike pasa da se striktno pridržavaju pravila ponašanja koja će biti vidno istaknuta, kako bi ovaj sadržaj bio korišćen na pravi način – rekao je direktor SC ’’Mladost’’ Miloš Stevanić.

​Park za pse je smešten na lokaciji između gradskog bazena i priobalja Morave. Lako je pristupan kako za vlasnike, tako i njihove ljubimce. Na ulasku u park za pse će biti postavljena tabla sa jasnim pravilima ponašanja kojih moraju da se pridržavaju svi koji budu koristili ovaj novi sadržaj.

Izvor Morava info

Prethodni članakObradovićev uzaludni štrajk glađu
Sledeći članakImunolog Janković kaže da virus korona još cirkuliše i nada se da neće biti potrebno uvođenje kazni

9 KOMENTARA

 1. treba zabraniti pse, jer zsmislite kad bi seljak poveo 100 bikova u setnju, a moze se i bik tretirarti kao kucni ljubimac….i onda ih malo pusti u parku da se istrce….takoreci proseta ih..jer i njima treba setnja kao i psima, zdrava je….

 2. Milose, po tvom recniku vidi se odmah da si „intelektualac“ sa visokim IQ. E pa, Milose vecina tih „paščadi“ kako ih ti nazivaš su dosta inteligentnija i osećajnija od takvih buzdovana kao što si ti. Mozda je bolje da si ostao na planini sa koje si sišao jer tamo nema „paščadi“ samo goveda, inače mi u gradu “ paščad“ zovemo PSI. Čisto da naučiš da ne budeš ceo život SELJČINA.

 3. Fico, psi ne napadaju zene i decu nego baksuze kao sto si ti. Zivim 45 god. u Cacku i svaki dan sam u centru i nikada nisam video da psi napadnu neko dete, cak deca se igraju sa njima i maze ih. Bolje da se plasis drogiranih i pijanih budala, kriminalaca sa oruzijem, iskompleksiranih ljudi, pijanih i drogiranih navijaca nego pasa lutalica. Pogledaj malo statistiku koliko ima ubistava i pogibija zbog pijanih idiota na 100 000 stanovnika a koliko ima ujeda pasa na 100 000 stanovnika. Takode koliko znam od ujeda psa do sad niko nije umro a od narko dilera, lopova, razbojnika, huligana, ljubomornih muzeva svaki dan neko umire u ovoj zemlji.

  • Ovde je jedino Istina da si ti apsolutno u debilizmu. Qiznosiš neke gluposti bez i malo istine. Jadni smo mi kada su nam kerovi važniji od dece. Hit je šetati pašče. Bolest.

   • Pozabavi se statistikom koju je čitalac istina naveo vezano za opasne ljude. I garant, svaki pas je postao lutalica zbog takvih kao što si ti… Takav ne može imati osećaje ni prema čoveku, a kamoli životinji.

   • Pametnije je šetati kuće i sa njim se družiti nego pričati sa nekom jajarom od čoveka. Što se tiče dece, ona imaju ko o njima vodi brigu a i veliki broj roditelja deci nabavlja kuče za druženje jer znaju koliko je to dobro za njih.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here