Čačak je naš: Katastrofalno stanje mosta u Vapi, nadležni se ne obaziru

5
600

ČAČAK – Grupa građana “Čačak je naš“ oglasila se saopštenjem kojim upozoravaju na veoma loše stanje mosta preko Ježevičke reke u Vapi.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Gradska vlast u Čačku je po ko zna koji put pokazala kako kapitalni projekti u gradu koji donose velike finansijske koristi pojedincima uvek imaju prioritet nad drugim projektima. Činjenica je da se ulažu ogromna sredstva za izgradnju „Vidikovca na Kablaru“, i tom prilikom uništavaju prirodu koja je jedinstvena u ovom delu Srbije, ali taj projekat je interes moćnika koji žele da se obogatite kroz dodatne benefite. Kao grupa gradjana „Čačak je naš“ obavezali smo se da ćemo rešavati njihove probleme kad god nam se obrate, što smo i dokazali u prethodnom periodu.

Goran Milentijević nam je ispred zabrinutih gradjana sela Vapa za izuzetno loše stanje mosta preko Ježevičke reke poslao dopis sa fotografijama. Naime kako navodi već više od dve godine ograda na ovom mostu je urušena i niko od nadležnih ne obraća pažnju. S obzirom da se ovim putem odvija saobraćaj i da deca koriste za odlazak i dolazak u školu, sa pravom su u najmanju ruku zabrinuti za bezbednost svih korisnika ovog dela puta. Više puta su se kako navodi obraćali JP „Gradac“ naravno bez zainteresovanosti druge strane za rešavanje ovog problema, jer to ne donosi ličnu korist kao recimo trenutno Kablar.

Da li treba da sačekamo da se desi neka tragedija kako na ovom mostu, tako i na bilo kom delu grada pa da onda rešavate probleme ili će već jednom preventiva imati prednost.

GG “Čačak je naš“

Prethodni članakSniženja cena za 20 proizvoda ne mogu da izleče inflaciju u Srbiji, hrana skuplja za 21 odsto
Sledeći članakOmladinac slavio u lokalnom derbiju (FOTO)

5 KOMENTARA

  1. Ko ce na robiju zbog padanja mosta u Ovcar Banji (2 zene poginule) ?! Ko ce na robiju zbog toga sto nije bila vracena zastitna ograda na mosticu u Jancicima, rezultat tog nemara i pljacke je 4 ugasena mlada zivota. Tek su momci poceli da zive a jos niko iz Gradske Uprave nije uhapsen !

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here