Čačak rešio problem odlaganja smeća, otpad se odvozi u Kraljevo

21
3145

ČAČAK – Grad Čačak će u narednom periodu, sve do rešenja problema požara na regionalnoj deponiji Duboko, otpad odlagati u Kraljevu, rekao je gradonačelnik grada Čačka Milun Todorović.

 • Deponija Duboko je u ovom trenutku zatvorena. Tim povodom smo imali važne i ozbiljne sastanke sa kolegama iz Kraljeva. Uspeli smo da dogovorimo sa gradonačelnikom Kraljeva Predragom Terzićem da već od danas, oko 150 tona otapada transportujemo u deponiju u Kraljevo, dok se potpuno ne bude stabilizovala regionalna deponija Duboko. Očekujemo da to bude u narednih najkasnije 20 do 25 dana, a onda nastavljamo sa transfer stanicom i sa transportom otpada u regionalnu deponiju Duboko – kazao je Todorović.

Regionalna deponija Duboko nalazi se na teritoriji grada Užica, a na njoj otpad odlaže devet gradova i opština Moravičkog i Zlatiborskog okruga.

Izvor: Morava info

Prethodni članakKoliko novca vredi dan proveden u malinjaku?
Sledeći članakMinistarka prosvete najavila da će napad na zaposlene u obrazovanju biti krivično delo

21 KOMENTARA

 1. Čacak se oslobadja od svog smeca tako sto ga dovozi u duboko, svega 2 km od centra uzica. Ibas briga vlastodrsce sto nam se deca truju. Luznicka dolina hrani pola zapadne srbije i to ce da zatruju.

  • Gospodine imate li drugi predlog? Svi komentarisu, mlate praznu slamu a otpad se negde mora odlagati. Duboko je strucno, uredjenja deponija kakvih ima u svetu u svakom gradu.

 2. Svuda u Srbiji se nešto gradi ,u raznim gradovima pominju se razni gradovi u kojima se grade razne ustanove,bazeni,bolnice,Autobuske Stanice i tako dalje,a daj da Kraljevu dovozimo smeće kao da nemamo dovoljno našeg smeća .

  • Zlato, ispada da su ljudi najvece smece. I vidim da oko smeca ima najvise komentara. U to se razumemo a ugusicemo se od divljih deponija. Nismo se odmakli od vrzina. Zato smo najvece smece.

 3. Preuzmite neku IT kompaniju ili fakultetdki program a ne smeće.. Mada kako su krenuli grad ce uskoro postati grad penzionera, utisak je da se 65 posto Kraljevcana ne vrati u Kraljevo nakon studija 😕

  • I ja se pitam.
   On I Violeta cim nanjuse nesto odmah reaguju. A do tada mrtva puvala. Tako moze I moja baba kurana da se bavi politikom. Ako je to politika. Po meni nije.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here