Čačani se sutra opraštaju od pitomca Vojne akademije Nikole Grujića (20), kojeg je na trotoaru pokosio pijani vozač

8
6863
Foto: Novosti/Fejsbuk

ČAČAK – Čačansku javnost šokirala je vest o pogibiji njihovog sugrađanina – pitomca Vojne akademije, Nikole Grujića (20), koji je preminuo u subotu nakon što ga je sedam dana ranije na trotoaru Darvinove ulice u Beogradu „pokosio“ vozač „alfa romea“ Branislav R. (43).

Bahati vozač je, kako saznajemo, pobegao posle nesreće, ali ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila, posle čega je utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom alkohola, odnosno da je imao čak 2,35 promila alkohola u krvi.

Kako saznajemo, u prvom trenutku se mislilo da je Nikola hteo da pređe ulicu van pešačkog prelaza, ali je utvrđeno da ga je auto udario dok je bio na trotoaru. Grujić je sa teškim povredama opasnim po život prevezen u Urgentni centar, gde je 16. jula, uprkos naporima lekara da mu pomognu – preminuo.

Sahrana mladića zakazana je za četvrtak u 12 časova, na gradskom groblju u Čačku. NJegovi drugari su nam kazali da je Nikola bio veoma dobar drug i odgovoran mladić, da je voleo uniformu, te da je ljubav prema Vojsci Srbije nasledio od oca Nenada, koji je takođe u vojnoj službi.

Svi su se nadali da će se izvući, da će preživeti. Posebno je ova tragedija pogodila njegovu majku Draganu, njegovu mlađu braću Aleksandra i Vuka. Ovo je velika tragedija za ovu porodicu, ali i za ceo grad – kazali su nam meštani naselja Avenija u Čačku, gde živi ova porodica.

Izvor: Večernje novosti

Prethodni članakČačanin u ozbiljnim pregovorima sa nekadašnjim evropskim prvakom
Sledeći članakJedan od najboljih košarkaša sveta gleda utakmice čačanskog Borca

8 KOMENTARA

  1. Saucesce majci i braci,jadno dete… A sto su pijani vozač i suvozač pobegli i nije neko čudo,na zalost,postali smo društvo budala,osoba bez morala i empatije…jadan onaj ko im se nade na putu.

  2. Pijan, beži sa mesta udesa, bahata brza vožnja… Vozačku za stalno oduzeti i kola kao sredstvo za činjenje krivičnog dela ubistva. Kazna bi trebala da bude naj manje 20 godina bez mogućnosti pomilovanja zbog bežanja sa mesta udesa koi ima za posledicu smrt lica. Dok nam ne bude takav zakon, biće previše pijanih i bahatih za volanom.

  3. Da li ce ova vlast da se opameti i da uvede višegodišnje zatvorske kazne i trajno oduzimanje automobila za sve pijane budale koji voze u takvom stanju. Koja je razlika ako nosi pištolj na ulici ili vozi pijan, i jedna i druga budala mogu da ubiju nekoga. Ovog kretena treba osuditi na 20 god. robije. Ubije dečka od dvadeset godina, nema ovde ni drzave ni pravde nego ovi nespretni roditelji treba da uzmu pravdu u svoje ruke. Oko za oko, zub za zub a ne ovaj će dečko da trune u zemlji a ovaj će idiot za pet godina da se šeta knez Mihailovojm.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here