Čačanin na čelu omladine Narodne stranke

9
1338

ČAČAK – Predsedništvo Narodne stranke imenovalo je Čačanina Lazara Paunovića za novog poverenika Omladine Narodne stranke.

Paunović koji je apsolvent Pravnog fakulteta, u Narodnoj stranci je od njenog osnivanja.

Prioritet će mi biti povezivanje mladih širom Srbije kao i zajednički rad i jačanje omladinske infrastrukture. Takođe, promocija omladinske politike i uključivanje mladih u politiku će mi biti cilj u narednom periodu – rekao je Paunović i istakao da je na novoj generaciji političara velika odgovornost da do promena u Srbiji dođe.

Novoizabrani poverenik Omladine istakao je da će mladi u narednom periodu organizovati različitete aktivnosti koje će podrazumevati, između ostalog, razgovore sa mladima o njihovim problemima i pronalazak mogućih rešenja.

Mladima se moraju omogućiti bolji uslovi za studiranje, bolji uslovi za zapošljavanje kako bismo sprečili odliv ne samo iz zemlje, već i iz sela. Nije samo grad mesto gde mladi treba da žive, rade i osnivaju porodice, već to treba da bude i selo – poručio je Paunović.

Što se tiče stranačkih aktivnosti, Paunović je član Gradskog odbora Čačak. Učestvovao je u nekoliko debatnih emisija, seminarima i u više desetina stranačkih obuka. Takođe, bio je govornik u više gradova tokom protesta 1 od 5 miliona.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPredstavljen program podrške malom biznisu u Čačku
Sledeći članakEvo ko u petak četiri sata ostaje bez struje

9 KOMENTARA

  1. Da ne pomisli neko da imam nesto protiv momka, naprotiv. Ali ovako se „skoluju“ kadrovi koji kasnije, bez dana radnog staza, upravljaju nama i ovom zemljom. Takvi produkti su trenutno na vlasti…

  2. Napred mladi. Svih stranaka. Dogovarajte se između sebe. Čuvajte i razvijajre nam državu. Na vama svet ostaje. A mi stariji da vas podržimo. Živa nam bila mladost.

    • Beogradskog pravnog fakulteta. Nije polaznik sns akademije u kojoj vi botovi gledate buducnost. Dobar student i dobar covek i odlican izbor NS i dokaz da Jeremic voli Cacak… Lazare bravo i zelim ti uspeh u radu i da mnogo dobre omladine okupis oko sebe…

  3. Ostalo nam od SKOJ-a, omladina neke stranke….kakva sprdnja. A onda kroz stranku proveravaju da li je dovoljno poslusan za dalje napredovanje. Ubi nas partijski sistem….

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here