Čačanska firma “Fit Produkt“ obeležila deset godina uspešnog poslovanja

2
1917

ČAČAK – Firma “Fit Produkt“ svečanom proslavom u restoranu “Rojal“ u Čačku obeležila je deceniju uspešnog poslovanja.

Vlasnik kompanije Vladimir Polić se u spontanom, duhovitom i elokventnom obraćanju zahvalio porodici, prijateljima, poslovnim partnerima i naravno zaposlenim u Fit Produktu.

Sećam se da je 2009. godina bila klimava jer se svetska ekonomska kriza prelila i na nas. Uslovi za pokretanje biznisa bili su daleko od idealnih. Ipak, upustio sam se u avanturu koja je nešto najbolje što se dogodilo mojoj porodici, naravno, pored sinova Janka i Nikole. Uspeh je proces, a sa nama su ljudi koji su pomogli da stignemo do ovih rezultata – naveo je Polić.

Polić se prisetio samih početaka…

Imali smo ideju, snove, ka kojim smo koračali, ali daleko od toga da je bilo jednostavno. Evo samo jedna ilustracija. Jedan zaposleni radnik i ja, uz pomoć brata koji nas je prevozio u pozajmljenom kombiju idemo sa prezentacije na prezentaciju. Masažna fotelja je ne rasklopiva, odlazimo na prezentaciju, a domaćin nam posle 15 minuta kaže da odlaze u posetu i da završavamo. Iznosimo fotelju, kiša počinje da ubrzava, novembar mesec, a brat mi javlja da se kombi pokvario. Tad sam znao da će doći i današnji trenutak zahvaljujući podršci supruge, roditelja, brata i ostalih. Potom smo formirali tri stuba u firmi, komercijalisti, kol centar i naša kancelarija sa magacinom. Svi su pružali maksimum. Krenuli smo sa jednim, a danas imamo oko 120 artikala u ponudi. Bavimo se sa tri delatnosti u firmi. Napravili smo plan i strategiju za sledećih deset godina – konstatovao je Vladimir Polić koji je potom, u znak zahvalnosti, uručio prigodne poklone poslovnim partnerima i zaposlenima.

Izvor: Kablarnet

Prethodni članakOrganizovan autobuski prevoz na “Dane patrijarha Pavla“
Sledeći članakU Kursulinoj ulici zapaljen automobil jednog od aktera žestokog obračuna u centru Čačka (VIDEO)

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here