Čačanska Heroina Tanja, hraniteljka male Nađe, dobija svoj dom

5
9665

ČAČAK – Pre dve i po godine Čačanka Tatjana Obradović postala je hraniteljka male Nađe koja je dete leptir i od tada se stara o njoj. Tatjani, čačanskoj heroini grad Čačak odlučio je da pomogne u trajnom rešavanju stambenog pitanja.

Lokalna samouprava izdvojila je 12.600.000 dinara za izgradnju doma za ovu porodicu u Ljubiću.

  • Veliko mi je zadovoljstvo što smo danas u poseti Tatjani, našoj velikoj heroini. Trudili smo se u poslednjih godinu dana, da kroz neku tehničku proceduru dođemo do ovog rezultata, odnosno počnemo da gradimo kuću za Tanju, Nađu i celu porodicu Obradović. Ona je imala svoju zemlju, sama obezbedila građevinsku dozvolu, htela je da započne izgradnju porodičnog doma, a mi smo se ponudili da joj u tome pomognemo – rekao je gradonačelnik Todorović, napominjući da bi Tanja sa porodicom u kuću trebalo da se useli do kraja godine.

Tatjana je zahvalila Gradu Čačku koji je, kako je rekla, prepoznao njeno humano delo.

  • Sa novom kućom, Nađa će imati mnogo komfornije uslove za odrastanje. Veliko dvorište, više prostora za sve ono što joj je potrebno. Ovo jeste ispunjenje snova, ali moja borba se nastavlja, kako bi Nađa mogla da prima terapije, koje su potrebne ovakvoj deci – rekla je Tatjana Obradović.

Tatjana je dobitnica i najvećeg priznanja Grada Čačka Decembarske nagrade, a nosilac je prestižnih državnih priznanja.

Izvor: Morava infu

Prethodni članakTodorović: Decenijski san Čačana o zatvorenom bazenu biće ostvaren do kraja sledeće godine (FOTO)
Sledeći članakTradicionalna izložba Likovnog studija za decu Kulturnog centra

5 KOMENTARA

  1. Pa ne može budžet da se slika. Tebi ne odgovara kad se ne daju pare u ove svrhe, ne odgovara ti kad se daju…Čudan neki čovek. Da ne bi ti da se slikaš?

  2. Kiti se narodnim parama,kao da ih je dao iz dzepa,da je srece i pameti ta divna zena bi davno dobila kucu i da se na tome ne zavrsi.Zasto ona mora da vodi borbu za terapije,zasto,zasto toliki novac ide na koje kakve gluposti,obezbedite lekove i terapije za svu bolesnu decu ,a ne da ih lecimo preko poruka.Sramota velika i tuga.Gospodji i njenoj porodici sve najbolje

  3. Covek koji iz budzeta grada Cacka daje pare a slika se koda je on dao i sve u predizborne svrhe, majstore potrosio si za 12 godina 650 miliona evra pa pola Cacku si mogao pokloniti kucu. Svako dobro gospodji.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here