Čačanska opozicija održala sastanak povodom protesta, najveći problem izbor govornika

9
516

ČAČAK – U prostorijama gradske organizacije Dveri u sredu je održan zajednički sastanak čačanske opozicije povodom aktuelne političke situacije u gradu.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Dveri, Nove Srbije, GG “Za napredniji Čačak“, Demokratske stranke i pokreta Dosta je bilo.

Prema saznanjima Morave info, ključna tema bila je organizacija protesta koji se u gradu održavaju svakog petka. Bilo je reči o govornicima koji bi sutra trebalo da se obrate građanima Čačka ispred spomenika vojvodi, ali i o onima koji bi bili na govornici tokom narednih nedelja.

Ispostavilo se da je izboor govornika vrlo delikatna tema, budući da su pojedinci na koje se računalo otkazali ili jednostavno nisu zainteresovani za takvu vrstu eksponiranja.

Jedan od predloga je bio da se Čačanima obrate predstavnici Lokalnog fronta iz Kraljeva, koji su pešačili do Beograda kako bi prisustvovali protestnoj šetnji povodom godišnjice ubistva Olivera Ivanovića, ali se usprotivio Boško Obradović sa obrazloženjem da su oni svojevremeno bili blisku LDP-u.

Druga tema sastanka opozicije bio je bojkot gradske Skupštine. Kako saznajemo, lider Dveri Boško Obradović rekao je da će stranka koju predvodi napustiti rad lokalnog parlamenta, sledeći “Sporazum sa narodom“, a istim putem, gotovo izvesno, će krenuti i odbornici GG “Za napredniji Čačak – dr Aleksandar Radojević. Bojkot skupštine obznanila je i Nova Srbija.

Sagovornici Morave info ističu da je sastanak protekao u veoma konstruktivnoj atmosferi i dogovoreno je da se oni održavaju jednom sedmično, najverovatnije ponedeljkom.

Izvor: Morava info

Prethodni članak“Utisak nedelje“ vraća se na male ekrane
Sledeći članakGradonačelnik: Bioskop “Sutjeska“ počinje da radi, to se nijednog trenutka nije dovodilo u pitanje

9 KOMENTARA

  1. A ko ce sa vama haaa??Pricajte vi pametnjakovici..Bojkotujete sednice onda i odreknite se plate u korist naroda .Ni to vam covek ne treba da da .To je primer kako se zaradjuje a nista ne radi Primer zarade na grbaci ovog naroda…

    • Pa cekaj, bilo bi smesno da nije tuzno. Sadasnja vlast i ti naprednjak , nekome kazete da zivi na grbaci naroda. Smejurija. PA VI OGULISTE KOZU OVOM JADNOM NARODU I OTERASTE IZ ZEMLJE SVE KOJI SU MOGLI DA ODU. I vi nekome pricate.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here