Čačanske demokrate održale pomen ubijenom premijeru Zoranu Đinđiću

6
761

ČAČAK – Gradski odbor Demokratske Čačak održao je juče, 12. marta, u Hramu Vaznesenja Gospodnjeg, pomen dr Zoranu Đinđiću, ubijenom premijeru Republike Srbije i predsedniku Demokratske stranke.

Tom prilikom istaknuto je da je dužnost DS da konstantno radi i da podseća na nasleđe Zorana Đinđića, iz makar dva razloga.

Ne smemo da dozvolimo da režim ubedi građane i građanke da su Vučić i Đinđić isto, da nema razlike, jer je jasno da je Đinđić dao život boreći se za dostojanstven život u Srbiji, a protiv politike koju sprovodi Vučić. Svaki pokušaj poistovećivanja namera i dela ne samo da je nedvosmislen pokušaj revizije istorije, nego i čist bezobrazluk. Jednako je važno i da se pobrinemo da nam nasleđe Zorana Đinđića bude motiv za dodatni rad i trud da naš grad i državu učinimo boljim mestom za život, umesto da mit o njemu bude izgovor da sedimo i posmatramo kako nam život prolazi u državi ogrezloj u kriminalu – istakao je predsednik GrO DS u Čačku Darko Mlađenović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNemanja Vidić odustao od kandidature za predsednika FSS
Sledeći članakU Sokolićima se gradi etno-kompleks sa ekološkim bazenom i sedam objekata za odmor

6 KOMENTARA

  1. A kakve vi tacno veze imate sa pokojnim Zoranom ? Klasicni lesinari. Covek je bio svetionik i poslednja nada Srbije, obrazovan pametan harizmatican, bar 100 godina ispred svog vremena. Demokratska stranka posle Zorana je najobicnija olupina koja je i dovela Vucica na vlast.

  2. Umnom svetu je sećanje na Zorana sećanje na propuštenu šansu… Vratili su nas u tamu iz koje smo tek malo uspeli da provirimo. Šešelj i zlo koje je rasipao je poplavilo srbiju. Možemo samo da ugasimo svetlo.

  3. Molim vas ne pominjite mi 2000 godinu. Odmah dobijem takihardiju. Jer sam u toj“ srećnoj“ godini ostao bez posla, na ulici, posle 28 godina rada. E da sam jedini bilo bi dibro. Ali 400.000 ne valja. Zato ćutite. Pokrite se ušima.

    • Zoranova Vlada je formirana 25-0g januara 2001-e. Sad kako si ti te dvehiljadite ostao bez posla znaš samo ti, ili malo botuješ..

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here