Čačanski SNS zvanično dobio pojačanje u vidu dvojice gradskih funkcionera

20
3628

ČAČAK – Bivši funkcioneri Demokratske stranke Srbije (DSS) Miroslav Petković i Milan Bojović zvanično su postali članovi Srpske napredne stranke, saznaje Morava info.

Novi članovi SNS-a: Mirooslav Petković i Milan Bojović

Iako je DSS na prethodnim lokalnim izborima zabeležila veoma loš rezultat u koaliciji sa SPS, Petković i Bojović zauzeli su veoma važne funkcije u novoj gradskoj administraciji. Bojović je zadržao poziciju pomoćnika gradonačelnika, a Petković je promoviisan u sekretara Skupštine grada.

Već duže vreme u političkim krugovima govori se da su njih dvojica, inače venčani kumovi, blizu prelaska u najjaču vladajuću stranku, ali do formiranja novog Gradskog odbora SNS to nije bilo ozvaničeno.

Miroslav Petković i Milan Bojović isključeni su iz DSS nakon odluke Gradskog odbora ove stranke da odbije direktivu centrale partije o napuštanju lokalnih koalicija sa Srpskom naprednom strankom (SNS).

Bojović je tada rekao da je između DSS-a i Čačka izabrao – Čačak.

Izvor: Morava info

Prethodni članakKadeti Borca ubedljivi u komšijskom derbiju
Sledeći članakNovi poraz Železničara, Radnički slavio u Hali kraj Morave

20 KOMENTARA

  1. Ako se dobro secam Misko Petkovic je politicku kraijeru poceo u JUL-u, zatim saltom presao u Otpor, pa zadnjim saltom u DSS… SNS je logican nastavak ove fantasticne sage. To be continued…

  2. izmedju DSSa i Cacka izabrali funkcije … koji Cacak za dva parazita kakva su ta dvojica… izabrali bi oni i Tiranu zbog funkcije jer ako je izgube bice dve nezaposlene neznalice….

    • Prvo oni su vec izabrali tirannu jer je sns u koaliciji bio sa alijansom za buducnost kosova haradinaja. Drugo izabrali su tiran(ij)u jer zivimo u diktatturi.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here