Ćendić: Istraživanja pokazuju da su naprednjaci u Čačku pali na 28%, zato su u panici

8
905
Razumljiva panika naprednjaka: Dragan Ćendić

ČAČAK – Predsednik Gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri u Čačku Dragan Ćendić osvrnuo se u svojoj izjavi za medije na pad popularnosti naprednjaka u Čačku, navodeći tu okolnost ka ključni razlog za “sve veću nervozu i rasulo u redovima SNS“.

Ćendićevo saopštenje prenosimo u celosti:

Istraživanje javnog mnjenja koje je naručilo povereništvo SNS u Čačku pokazalo je da je podrška naprednjacima u našem gradu za tri godine pala sa 38 na 28%. Istovremeno, opoziciju koju predstavljaju Dveri, Savez za Srbiju i drugi opozicionari zajedno podržava 35% građana Čačka. To je jedini razlog za paniku i rasulo u redovima funkcionera SNS, koji ovih dana pokušavaju da skrenu pažnju javnosti sa sve većih problema lokalne vlasti.

Saobraćajni kolaps u gradu, zagađenje Morave, zabrana kupališne sezone na omiljenom letnjem izletištu Čačana, zapošljavanje ljubavnica u gradskoj upravi, sprat viška od dozvoljenog na zgradi u vlasništvu gradonačelnika, rasulo u čačanskoj bolnici, vladavina kupljenih diploma u gradskom veću i na više direktorskih mesta u javnim ustanovama, rasprodaja gradske imovine, uništavanje FK Borac, nezadovoljstvo lokalnih privrednika lažnim obećanjima gradonačelnika – samo su neki od skandala koji prate ovu vlast.

Umesto da odgovore na ova pitanja koja interesuju javnost, predstavnici SNS se takmiče ko će više da oblati opoziciju, a onda se sve njihove optužbe pokažu kao laž za koju moraju sudski da odgovaraju, kao što je Marko Parezanović sudski kažnjen zbog laži o Bošku Obradoviću. U strahu su velike oči, i nije slučajno da je u povereništvu SNS u Čačku zbog loših rezultata uvedena prinudna uprava i da sada čačanske naprednjake vodi Branko Malović iz Pančeva. Ta činjenica da nemaju čoveka u Čačku koji može da bude na čelu SNS će samo još više uveriti Čačane da ova vlast mora da ode, jer je nesposobna, korumpirana i tajkunska.

Dragan Ćendić, predsednik Gradskog odbora Dveri u Čačku

Prethodni članakNakon četiri meseca rekonstrukcije, Ulica Veselina Milikića puštena u saobraćaj
Sledeći članakHumanitarna akcija za sekretara FK Metalac iz Milanovca

8 KOMENTARA

  1. SNS 28% Dveri 9% Narodna stranka 9% Nova Srbija 7% Calovic 4% Djilas 4% DS 3% SPS 3% SRS 2% DSS 2% PUPS 2% Ostali neopredeljeni

    • To znači da Dveri, Veljo, Đilas i DS zajedno imaju 23 posto. Pošto su svi ostali ispod cenzusa, znači da SNS opet ima komotnu vlast, uzimajući u obzir Dontov sistem. Ne bih se ja mnogo radovao da sam na vašem mestu.

  2. Cekaj cekaj nesto mi ovde nije jasno. Zar Dveri nisu u SZS. Cendo kaze da Dveri, SZS i jos neki opozicionari imaju 35%. Koji su to neki da mi je znati.

  3. Ha ha ha ala ovaj lupeta, ovaj je gori od onog Tanaskovica. Gde li Bosko nalazi ove pacijente. Podrska gradjana pokretu Dveri mogla se videti petkom ispred spomenika Stepi. Od 100 000 glasaca koliko ima u Cacku jedva ste sakupljali 500-600 ljudi, na kraju ste i batalili protest jer vise vam niko nije ni dolazio. Samo sanjaj o 35%

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here