Dačić: Intenzivirani radovi na putnoj infrastrukturi, uskoro rekonstrukcija kanalizacione mreže

3
477

ČAČAK – Funkcioner Srpske napredne stranke i zamenica gradonačelnika Čačka Milica Dačić izjavila je da je proteklih meseci rekonstruisan i asfaltiran veki broj ulica i puteva, kako na gradskom, tako i na seoskom području, dodajući da će u narednom periodu radovi biti intenzivirani.

Očekuje nas dosta radova u mesnim zajednicama Atenica, Loznica, Beljina, Ljubić, odnosno onima koje pripadaju gradskom području, ali i isto rako dosta će se raditi i po selima Milićevci, Rakova, Zablaću, Ježevici, Mojsinju, Ostri. Potrudićemo se da u ovoj godini bude asfaltirano što više puteva – rekla je Dačić.

Prema njenim rečima, u narednom periodu planirana je rekonstrukcija kanalizacione mreže, a kako ističe od Kancelarije za javna ulaganja stigao je zadatak da se uradi analiza postrojećeg stanja kanalizacione infrastrukture na gradskom, u seoskom i pridradskom području.

Ovom zadatku smo ozbiljno pristupili uključujući ona javna preduzeća koja su bitna za funkcionisanje ovog sistema. Naše gradske službe su takođe uključene u ovu aktivnost – naglasila je Dačić.

Izvor: MNA

Prethodni članakU zemlji košarke, iz grada magije pod obručima
Sledeći članakU Domu učenika u Čačku mesta za 205 srednjoškolaca

3 KOMENTARA

  1. U loznici od naselja od pruge pa navise sve cevi su od azbesta koji je kancerogen tako da treba komplet vodu i kanalizaciju promeniti koja je sva trosna jos 1978 god uradjena a Vasi su dosli ul 601 da poprave a kada smo im rekli da treba sahte kod pruge podici okrenuli su glavu i otisli a tu se sva voda iz ul sliva kada je mala kisa.Jako ruzno deluje pa mozete se licno uveriti.Ako je slepa ul ,ne mora biti slepo crevo.Ul nikada nije oprana a placa se za pranje ulica..Loznicka reka uzas od puta do sela Loznice…

  2. Do kada vise , sela pa tamo sve manje ljudi a gradske ulice pune rupa ne ociscene ne peru se osim pojedinih a ulica Nikole Tesle nije oprana vise od godinu dana a u nekim fazama najprometnija i najprljavija.Ocistimo Cacak ,ocistimo Cacak.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here