Dejan Kovačević dobitnik “Zlatnog ključa Podunavlja“

0
198

GORNJI MILANOVAC – Na osmom “Dunavskom biznis forumu“, održanom u Novom Sadu, predsedniku opštine Dejanu Kovačeviću uručeno je priznanje “Zlatni ključ Podunavlja“.

Jednoglasnom odlukom stručnog žirija, na čelu s prof. dr Radovanom Pejanovićem, rektorom Univerziteta u Novom Sadu, Kovačević je dobio nagradu za “izuzetan doprinos u uspostavljanju poslovnih veza u Podunavlju“, kao i razvojnoj perspektivi Gornjeg Milanovca.

Nagrada još više dobija na značaju, kada vas za nju predloži profesor Pejanović, kada dobijete predlog od Privredne komore Srbije, kao i od Unije poslodavaca Srbije. Jako sam ponosan na svoj grad, svoju opštinu, na sve što smo uradili u prethodne tri i po godine, što smo uspeli da Gornji Milanovac vratimo na pijedestal koji mu pripada. Opština Gornji Milanovac i rudničko-takovski kraj imaju veliki potencijal u turizmu. Videli ste u poslednjih godinu dana nekoliko ozbiljnih manifestacija, a tu bih istakao Sabor violinista Srbije, gde je preko pedeset hiljada posetilaca bilo u tri dana i to je nešto na čemu ćemo se bazirati u narednom periodu. Naravno, koridor Miloša Velikog jeste taj koji će biti pokretač razvoja, i privrede i turizma i poljoprivrede Gornjeg Milanovca, i to su tri stuba na koja ćemo se i dalje oslanjati – rekao je Kovačević.

Izvor: Morava info

Prethodni članakŽena teško povređena u Zablaću kada je na nju naleteo automobil
Sledeći članakAnaliza prvog kola ABA2 lige: MZT, Split, Rogaška i Borac pokazali najviše

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here