Direktor “Srbijavoda“: Čemernica više neće praviti probleme

5
1082

ČAČAK – U proteklih šest godina uložena su značajna sredstva u uređenje reka prvog reda koja prolaze kroz teritoriju Čačka, izjavio je agenciji MNA izvršni direktor “Srbijavoda” Miloš Radovanović, dodajući da se najviše pažnje posvetilo Čemernici koja je pravila najveće probleme prethodnih godina.

Za reku Čemernicu urađen je projekat čija je vrednost oko 2.200.000 evra, a nasip se u zavisnosti od raspoloživih sredstva svake godine podiže, pošto je ona pravila najveće probleme. To je nešto što će se rešiti u narednim godinama, a do sada je završeno oko 40 odsto radova – naveo je Radovanović.

On objašnjava da radovi podrazumevaju podizanje stepena zaštite, nadvišenje nasipa i proširenje samog korita.

Kada je reč o drugim rekama, Radovanović kaže da se aktivno radi na Zapadnoj Moravi.

Izvor: MNA

Prethodni članakDvojica Čačana uhapšena zbog falsifikovanja platnih kartica
Sledeći članakKladionice objavile kvote: Izlaznost 52,5 odsto, preko cenzusa SNS, SPS i još tri liste

5 KOMENTARA

  1. Radice se…sto nije uradjeno 8 godina vladate ! Sto direktore cutis o trovanju Morave?! BOJKOT 21 JUNA protiv ovakvih partijskih parazita koji lepo zive na grbaci naroda !

    • Zašto ovi do 2012 te nisu ni metar bedema uradili na Cemernici, kao ni na jednom drugom toku u našem kraju? Zašto nisu ni dinar uložili u ekologiju? Tebi ne valjaju ovi sto su uložili miliona evra u odbrambene bedeme u Cacku i Lučanima, jer to nije dovoljno, a dobri su ti oni, sto ih nije bilo briga, pa Srbijavode nisu imali para ni travu da pokose jednom godišnje na bedemu.

      • Jer su isti kao ovi ! Javni dug nikad veci ko ce vratiti te dugove koji vi pravite? Ko je posekao drvece pored Cemernice?

      • Ovi su očistili jezero u Međuvršju još pre nekoliko godina, najavila Đokovićka. Sramota je ko nam vodi ekologiju i zaštitu životne sredine u gradu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here