Đorđe V. Ćurčić potpisao prvi profesionalni ugovor sa Borcem

1
682
Foto: Duško Radišić Lejča

ČAČAK – KK Borac napravio je još jedan dobar potez, a u sklopu priprema za narednu sezonu.

Novi ugovor sklopljen je sa Đorđem V. Ćurčićem, košarkašem iz mlađih selekcija čačanskog kluba. Preciznije rečeno, članom juniorskog tima. On je stavio svoj potpis na ugovor koji će ga zadržati u Borcu u naredne četiri godine.

Ovaj dokument predstavlja prvi profesionalni ugovor košarkaša iz grada na Moravi. Nema sumnje, to je velika stvar za mladog i veoma talentovanog igrača, inače i člana U18 reprezentacije Srbije.

Velika mi je čast što sam potpisao prvi profesionalni ugovor i to već sa 18 godina. Ne mogu dovoljno da naglasim koliko mi je drago što sam svoj prvi ugovor potpisao sa klubom iz rodnog grada, u kome sam prešao sve mlađe kategorije i na kraju stigao do prvog tima – rekao je Đorđe V. Ćurčić.

Očigledno da mladi košarkaš misli da je Borac najidealnija sredina za njegov košarkaški razvoj.

Smatram da je Borac odlična sredina za razvoj mladih igrača. Klub je, kao i svi treneri, veoma posvećen u svakom segment, kako na terenu, tako i van njega. Odlično se radi u Borcu, što može jasno da se vidi i po samim uspesima kluba, od mlađih selekcija do prvog tima. Što se mene lično tiče, jedino što mi preostaje jeste da se trudim i da radim koliko je u mojom moći, a vreme će sve ostalo da pokaže – kazao je igrač iz Čačka.

Izvor: KK Borac/N. Minović

Prethodni članakPokrenuta peticija da se na 100 godina zabrani rad pokreta Dveri
Sledeći članakRaste broj novozaraženih u Čačku, u jednom danu više od 30 novih slučajeva korona infekcije

1 KOMENTAR

  1. Bitno je da to zapamtiš i ako postaneš veliki igrač. Pa da sutra ti pomogneš klub koji je tebi pomogao. Svu sreću ti želim i uspešnu karijeru.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here